Wat is Tantra?
LIEFDE, INTIMITEIT
EN SEKSUEEL BEWUSTZIJN

Testimonials
Het voelde in de sessie met Shatavari alsof er een laag tussen ons doorbroken werd, terwijl wij niet wisten dat die aanwezig was. Hierdoor zijn we op een andere manier naar elkaar gaan kijken en voelen een diepere verbinding. Het voelt als een voorrecht dat we bij elkaar mogen zijn.

In één woord: aanrader!
Natasja en Jeroen
35 en 39 JR

Tantra, Magische INTIMITEIT & seks
en het eeuwige misverstand

Veel stellen zitten op een bepaald moment in hun relatie wat minder op één lijn met intimiteit en seks.

Stigmatiserend of niet, onderstaande klacht hoor ik van heel wat stellen in mijn praktijk.

‘Een beetje magie is wel weg’ zuchtte hij, ‘want áls we dan éindelijk eens tijd voor elkaar hebben, dan heeft mijn vrouw geen zin!’

Tegelijkertijd denkt zijn vrouw ‘ik wil dat hij eens ruim de tijd neemt om me als een cadeautje in en uit te pakken en liefst met een strik eromheen!’
Ik wou dat mijn man wat minder gericht is op een einddoel want ik verlies zin in seks op deze manier.

Hier zijn twee mensen die wel intimiteit met elkaar willen maar niet weten hoe ze samen én tegelijkertijd zin in intimiteit of seks kunnen krijgen.

De één wil spontane seks en de ander wil heel langzaam en speels intimiteit opbouwen en minder doelgericht de liefde bedrijven of seks ook eens een keertje overslaan.

 • Staan jullie zenders te vaak óf default op een andere golflengte?
 • Doen jullie steeds de-zel-luf-de intimiteits-riedel?
 • Is sleur een ander woord voor jullie magie geworden?
 • Raakt jullie intimiteit net zo diep als een surfend plat steentje dat
  over het wateroppervlak scheert?

 

Voorkom dat je  Relatie
intimiteit of je seks verrimpelt

Een ding is zeker. Een goede relatie en ook goede seks valt niet af te dwingen maar je moet niet vreemd opkijken als je seksleven ineens is verdord tot een bos bloemen die te lang zonder water heeft gestaan. Zeker als je er niet voldoende water bij doet en de juiste pokon toevoegt.

De tere bloem die liefde heet behandelen als een cactus! Au!

Zo kun je ineens ontdekken dat je man in de avond liever met zijn vrienden een borrel drinkt dan intimiteit heeft met jou of dat je vrouw liever in een opwindend boek duikt dan in bed met jou!

Zij: “Ik merk dat hij niet meer zijn best doet intimiteit en seks leuk te maken. Hij ziet me niet meer als minnares maar als zijn moeder. Ik voel me al lang niet meer de sensuele vrouw die ik eerst was.”

Hij: “Waarom wil ze nou nooit meer gewoon seks met mij? Misschien vindt ze me niet meer aantrekkelijk? Ik snap niet wat ze nou precies wil, ik mis toch niets aan potentie?“

Je hart krimpt ineen als je beseft dat de ‘dans’ tussen deze twee nog jaren door kan gaat.  Zo krijgen onuitgesproken dingen en misvattingen steeds grotere vleugels die geen fijne vlinders in elkaars buik opleveren.

Hoe kan dit ooit veranderen?

Wellicht door tantra?

 

Voorkom met tantra dat je  Relatie,
intimiteit of jullie seks verrumpelt

Een ding is zeker. Een goede relatie, intimiteit en ook goede seks ontstaat niet zomaar en daarom moet je er niet vreemd van opkijken als jullie intimiteit en seksleven ineens is verdord tot een bos bloemen die te lang zonder water heeft gestaan. Zeker als je er niet voldoende zuiver water bij doet en de juiste pokon toevoegt. De tere bloem die liefde heet misschien behandelen als een cactus.

Zo kun je ineens ontdekken dat je man liever met zijn vrienden een borrel drinkt in de avond dan intimiteit heeft met jou of dat je vrouw liever met een opwindend boek in bed duikt!

Het misverstand kan zo beginnen te groeien:

Zij: “Ik merk dat hij niet meer zijn best doet intimiteit en seks leuk te maken. Hij ziet me niet meer als minnares maar als zijn moeder. Ik voel me al lang niet meer de sensuele vrouw die ik eerst was.”

Hij: “Waarom wil ze nou nooit meer gewoon seks met mij? Misschien vindt ze me niet meer aantrekkelijk? Ik snap niet wat ze nou precies wil, ik mis toch niets aan potentie? “

Je hart krimpt ineen als je beseft dat het tussen deze twee zo nog jaren rondjes om elkaar kunnen lopen. Zo krijgen onuitgesproken verlangens en misvattingen steeds grotere vleugels.

Hoe kan dit ooit veranderen?

Zeker door tantra.

 

OP EEN DAG KUN JE MERKEN DAT

 • De vlinders zijn weggevlogen
 • Zijn motor loopt op volle toeren, zij start met een koude motor
 • Hij finished te vroeg, zij wacht intussen op de bezemwagen
 • Je hoort geen lieve woordjes meer
 • Je voelt je niet meer speciaal en bemind
 • Jullie missen contact en afstemming in liefde, intimiteit en seks
Testimonials
Onze twijfel was dat tantra puur en alleen op seks berustte.
Paul en Cindy – 46 en 43
ONDERNEMERS – HUIZEN
Testimonials
Dàgenlang nog een andere energie tussen ons. Heel bijzonder!
Karin en peter - 33 en 39
beiden between jobs - maastricht
Testimonials
Lieve Shatavari. Ik heb mezelf dankzij jou in tantra gevonden. Ik ervaar wérkelijk een dieper contact met mijzelf.
Sevaka 27
YOGA LERARES - AMSTERDAM
Testimonials
Ons seksueel samenzijn is langer en we gaan intenser in elkaar op.
Hans en Celine - 43 EN 42 JR
SCIENTIST – AMERSFOORT
Testimonials
Mooi om te ontdekken dat je elkaar na 25 jaar nog op zo’n intense manier kunt kussen en aanraken.
Joop en Jacqueline - 52 EN 49 JR
WATERBOUW EN VRIJWILLIGER IN ZORG - ALMERE
Testimonials
Bedankt Shatavari! Ik denk vaak aan je, én hoe je ons leven hebt veranderd! Geinig toch? Eén cursus en je kijkt anders tegen het leven aan!
Petra en Paul - 36 en 38
klas begeleidster en sportinstructeur- haarlem

Shatavari: “Er zijn zoveel stellen waarbij hun relatie, liefde, intimiteit of seks niet is zoals ze zouden willen. Dit gebeurt door allerlei redenen maar in ieder geval door één Mega misverstand. Want Magische intimiteit en seks hoeft niet SPONTAAN te ontstaan om het WEL te kunnen krijgen.

Hét mega misverstand

In het begin van een relatie zijn er nog genoeg sparkles en bubbels en zet je alles aan de kant om bij je lief te zijn en hem of haar lief te hebben. Je verrast elkaar, doet nieuwe dingen en jullie bruisen van de ideeën en energie.

Bij heel veel stellen verandert dit na verloop van tijd maar dan HOOPT men dat het spóntaan weer wordt zoals het ooit was. De teleurstelling en frustratie kan niet groter zijn want dat gebeurt dus niet. Niet meer, niet meer zo vaak en niet meer op de manier zoals je zou willen.

Magische intimiteit en -seks hoeft niet  Spontaan te ontstaan

Intimiteit en een bevredigender seksleven kan zeker weer worden uitgenodigd als je als stel een andere mindset krijgt. Wanneer jullie als eerste zien dat deze éne gedachte in ieder geval bijgesteld moet worden. Dat ‘intimiteit en seks spontaan moet ontstaan’ die mythe kun je dus voortaan rustig vergeten.

Zin kun je wél maken door tantra en voelt spontaan aan

Zin in elkaar kun je wél krijgen door het te leren maken met tantra. Met tantra als geweldige lovestyle creëren jullie momenten die misschien niet spontaan zijn maar wel spontaan áánvoelen.
Zélfs zónder dat het voelt als ‘moeten’ want… 

Tantra geeft Zinnelijke zin door:
 • Funwork en inspirerende tantra formules die jullie
  liefdeslust weer aanwakkeren
 • Jullie krijgen een betere body match
 • Een regelmatig knuffel- en seks-boost laat jullie dágenlang stralen
 • Intimiteit door tantra krijgt een heel speciaal laagje en
  hierdoor wordt jullie connectie steeds méér magisch!
 • Tijdloos genieten van magic moments die éeeindeloos duren
 • Een regelmatige date met je eigen soulemate doet wonderen!
 
 

Een regelmatige afspraak met je geliefde voor intimiteit doet wonderen. Zo worden jullie regelmatig geïnspireerd en krijgen jullie steeds meer zin om regelmatig samen te tantra-en.

Ook al omdat je ziet hoe fijn, ánders, leuk en verdiepend het voor jullie connectie is. Het smaakt steeds weer naar méér!


Shatavari’s magische Love formules vol persoonlijke aandacht,
verdieping en inspiratie.

De afgelopen 20 jaar dat ik tantra geef heb ik speciaal dié love formules uitgekozen of zelf bedacht die voor veel stellen die met tantra willen beginnen het beste werken. Ik heb de pareltjes eruit gevist en gebotteld tot Shatavari’s tantrische love formules.

Boordevol mooie en super fijne dingen om samen te doen, vol aandacht, verdieping en inspiratie! Wanneer jullie een privé cursus of online workshop bij mij doen dan krijgen jullie hier steeds de beste en de juiste dosis van en ik stem natuurlijk alles met jullie af. Want in tantra hoeft niets maar moet ook niets.

Wil je kennis maken met tantra en hierdoor jullie connectie verdiepen en beter op elkaar afstemmen? Boek dan bijvoorbeeld een Belevingsmiddag bij mij in een privé sessie van 3,5 uur speciaal voor liefdeskoppels of begin jullie tantra ontdekking met elkaar met het leren van tantrisch masseren in mijn Masterclass ‘Tantric Love Touch’ I en II.

>> voor zo’n sessie je kunt hier telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen 

of lees nog even door voor meer ervaringen van stellen en wat zij allemaal leerden.

Wat-is-Tantra?

First you like it ... Then you love it
Next you can’t . Love without it !

Testimonials
De Belevingsmiddag 'Kennis maken met tantra' was een práchtige ervaring.
Het was alsof we opnieuw trouwden.
Erg ontroerend.
Marja en Maarten – 39 EN 44
HR MANAGER- a'dam
Testimonials
In het begin wat onwennig maar uiteindelijk stel je jezelf dusdanig kwetsbaar op zoals je nooit eerder naar elkaar hebt gedaan!
Sander en Judith – 44 – 43 jr
INSTALLATEUR EN KINDERVERZORGSTER
Testimonials
'Ik vond het heel fijn om mee te doen, ‘t was een cadeautje. Je bent erg goed qua aandacht en opbouw. Ik ben van plan om nog een keer te komen'
Karla – 40 jr
COACH – ZEELAND
Testimonials
Bijzonder vonden wij de heel prettige en persoonlijke sfeer die Shatavari creëerde. We vonden niet alles gemakkelijk te verwerken, maar hebben wel ervaren dat de avonden een diep effect op ons hadden en dat tantra erg verrijkend is voor onze relatie.
Simone en Michel - 42 en 44
IJSSELSTEIN
Testimonials
We hebben de training als een zetje ervaren in de richting die we op wilde, maar niet konden vinden.
De training heeft heel erg bijgedragen aan het ervaren van een andere verbinding en intimiteit met elkaar.
Karin en Mirko, 33 EN 43
AMSTERDAM
Testimonials
We zagen van te voren bijzonder op tegen deze dag. Meditatie, yoga en zo is heel erg mijn ding maar niet van Paul. We ervaren nu dat we meer mogen zijn wie we zijn. Ik met spiritualiteit en hij met grappen waardoor meer liefde tussen ons ontstaat.
Macha en Paul - 40 en 40
DEN HAAG

Een touch van mijn tantra love formules die voor veel stellen hét verschil maken.

Wat jullie ontdekken:

 • Jullie ontwikkelen tantrisch liefdes bewustzijn en seksueel bewustzijn.

 • Jullie gaan zeker 3x  méér voelen en 5x méér genieten van elkaar.

 • Eeéindeloooze verstilling en oprechte aandacht.

 • Jullie ontdekken dat het ervaren van spirituele verbinding dichterbij is dan jullie misschien dachten.

 • Héél veel liefdes inspiratie waardoor saaaaie sleur-riedels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 • Subtiele tantrische tederheid voor een wezenlijke love touch.

 • Tools om wéér en méér op één golflengte te zitten én te surfen.

 • Funwork om leuker te beginnen met ultiem beminnen diepe momenten om samen zin te maken.

 • Jullie ervaren beiden dat seks niet hoeft te volgen op intimiteit en intimiteit niet op seks en daarom meer keuzevrijheid krijgt.

 • Jullie krijgen praktische tantra tools om meer zin in elkaar te krijgen.

 • Jullie vernieuwde liefde geeft peilloze verdieping in jullie intimiteit en brengt jullie héle relatie naar een hoger level.

 • Makkelijker en lichter kennismaken met tantra; de mooiste en hoogste lovestyle op aarde.

Willen jullie kennis maken met tantra en hierdoor jullie connectie verdiepen en beter op elkaar afstemmen?

Boek dan bijvoorbeeld een Belevingsmiddag bij mij in een privé sessie van 3,5 uur speciaal voor liefdeskoppels of begin jullie tantra ontdekking met het leren van tantrisch masseren in mijn Tantric Love Touch massage cursus I. waarin jullie meteen al 3 tantrische massages en aanraakvormen leren.

>> Jullie kunnen hier telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen of een vraag stellen als je die hebt.

Boeken kan onderaan de pagina’s op deze site.

Lieve hartgroet,

namasté,
Shatavari

Het 2e Mega Misverstand

Ieder koppel heeft ‘t. Het kan nog wel eens de reden zijn dat de borden door de kamer vliegen en jij op hem en jij op haar uitgekeken raakt.

Wat het is en hoe jullie dit kunnen ontzenuwen dát ontdekken jullie in mijn onlinecursus speciaal voor liefdeskoppels waarin ik jullie live er alles over vertel. Maar jullie gaan vooral ervaren hoe je dit redelijk eenvoudig kunt omdraaien met mijn love juice formules. Zo staat dít in ieder geval niet in jullie weg om levenslang élkaars ultieme minnaars te worden!

Willen jullie ook weten wat het 2e misverstand is
waar ieder koppel last van heeft?

 • Hoe je dit door mijn Love Juice Formules stap voor stap elimineert?
 • Hoe je kennis maakt met tantra en on the fly elkaars leukste minnaars wordt?
 • Hoe je dit op een leuke inspirerende manier leert met een prettige dosis funwork
 • Hoe je veel meer in contact komen met je eigen levenslust en hoe jullie deze tot iets lekkers kunnen mixen?
 • Hoe je manieren vindt om woest aantrekkelijk te worden voor elkaar?

Wil je dit ontdekken?

Online

Tantracursus

Doe dan mee met mijn Live online cursus  Fun beginnen met  Magisch beminnen

Hier is de link naar de pagina waar je er alles over leest en je eenvoudig aan kunt melden. Er zijn nog wat online plaatsen beschikbaar >>

tantra-love

Tantra en mijn LoveStyle

Tegenwoordig is tantra heel iets anders dan eeuwen (5000 v.C) geleden. De oude Oosterse weg van tantra vergde intensieve aandacht, discipline en hogere yoga-beoefening.

In het Westen krijgen liefde, intimiteit, genieten en seksualiteit met name de nadruk in de tantra van vandaag. Er zijn verschillende stromingen in tantra.

Lees verder »
Wat is Tantra

De stevige pilaren van tantra

In het schitterende licht van jullie liefde staat jullie relatie als een huis, rotsvast en hecht, beschermd door eeuwig beproefde en stevige pilaren van tantra. Ze zijn in deze nieuwe tijd de fundering voor de bloei van jullie intense liefde en tegelijkertijd een rode draad die je op jullie liefdespad houdt, begeleidt en een roadmap is om meer van elkaar te genieten.

Lees verder »
Het-hogere-plan van liefde

Het hogere plan van liefde

Misschien ken je dat gevoel wel dat je tijdens hele speciale en intieme momenten je super verbonden voelt met iets groters dan jijzelf.

Noem het God, kosmos of universum of desnoods toeval maar het gevoel dat je hebt is levensecht, herkenbaar en tegelijkertijd anders en out of your box. Een ronduit magische ervaring waarin je je heel dichtbij iets groters voelt en er onderdeel van uitmaakt.

Lees verder »
Tantra-is-de-gezondste-verslaving

Tantra is dé gezondste verslaving

De laatste jaren ‘ontdekt’ de wetenschap allerlei dingen die tantrika’s van 5000 jaar geleden al lang wisten. De combinatie van seks en liefde zorgt ervoor dat stofjes vrijkomen die magische effecten hebben.

Lees verder »
De betekenis van tantra voor een liefde

De betekenis van tantra voor een liefde

Een lange tijd geleden kwam een vrouw en man enige tijd bij mij voor paar coaching omdat ze issues in hun relatie hadden. Ik coachte ze door het leren van tantra soms direct op wat niet lekker liep en ook indirect om zo de druk van de ketel te halen. Ze heelden,

Lees verder »
Liefde-is-het-woord-je-suis-l-amour

Liefde is hét Woord JE SUIS L ‘AMOUR

Liefde is het woord en ook hét antwoord op veel vragen. Liefde, compassie, vrijheid zijn universele menselijke expressies van ons hart. Hoe mooi zou de wereld nog méér zijn als we dit allemáál met elkaar konden delen? In deze heftige en rumoerige tijd met onmenselijke wreedheden vind ik het een uitdaging om mijn focus soms niet te verliezen… Was liefde niet de reden waarom we hier op aarde zijn?

Lees verder »