Tantra is dé gezondste verslaving

De laatste jaren ‘ontdekt’ de wetenschap allerlei dingen die tantrika’s van 5000 jaar geleden al lang wisten. De combinatie van seks en liefde zorgt ervoor dat stofjes vrijkomen die magische effecten hebben.

Zo ook oxytocine (het ‘knuffelhormoon’) en endorfine en serotonine (de ‘gelukshormonen’) die een gevoel van verbinding, geborgenheid en ontspanning geven. Hogere concentraties hiervan in je bloed zorgt ook nog eens voor beter immuunsysteem en weerstand tegen stress, ziekte, verslavingen en angsten. Behalve de verslaving aan tantra dan, want hier kún je geen weerstand tegen bieden en daar wil je nóóit van af!

Ver-van-mijn-bed-show?

‘Eerst zien en dan geloven’ was mijn gedachte voordat ik aan de 2 jarige tantra-opleiding begon. Na behoorlijk wat schroom te hebben overwonnen ben ik toch gestart. Dat het effect van sommige tantrische oefeningen al snel te merken waren had ik niet verwacht. Magisch soms, zo snel! Ik voelde me meer voldaan, tevreden, gelukkiger, blijer en als vrouw sensueel en begeerlijk. Het effect van wat ik uitstraalde kon niet uitblijven natuurlijk 😉 Dát allemaal door wat oefeningen die ik ook nog leuk en prettig vond, en meer dan dat!

Een regelmatige knuffel- en geluks-boost laat je stralen
Regelmatig een boost met geluks- en knuffelhormonen laten je stralen, maken de verbinding tussen jou en je geliefde groter en het zin krijgen in elkaar makkelijker! Voeg daar regelmatig relaxte tantrische oefeningen aan toe – geen ingewikkelde standjes – en dan kunnen jullie steeds beter op elkaar afstemmen en steeds fijner en langer op de flow van jullie liefde surfen.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ontdek meer

Liefde-is-het-woord-je-suis-l-amour
Wat is tantra?

Tantra en mijn LoveStyle

Tegenwoordig is tantra heel iets anders dan eeuwen (5000 v.C) geleden. De oude Oosterse weg van tantra vergde intensieve aandacht, discipline en hogere yoga-beoefening. In het Westen krijgen liefde, intimiteit, genieten en seksualiteit met name de nadruk in de tantra van vandaag. Er zijn verschillende stromingen in tantra.

Het-hogere-plan van liefde
Wat is tantra?

Het hogere plan van liefde

Misschien ken je dat gevoel wel dat je tijdens hele speciale intieme momenten of seks je super verbonden voelt met iets groters dan jijzelf.