Tantra is dé gezondste verslaving

De laatste jaren ‘ontdekt’ de wetenschap allerlei dingen die tantrika’s van 5000 jaar geleden al lang wisten. De combinatie van seks en liefde zorgt ervoor dat stofjes vrijkomen die magische effecten hebben.

Zo ook oxytocine (het ‘knuffelhormoon’) en endorfine en serotonine (de ‘gelukshormonen’) die een gevoel van verbinding, geborgenheid en ontspanning geven. Hogere concentraties hiervan in je bloed zorgt ook nog eens voor beter immuunsysteem en weerstand tegen stress, ziekte, verslavingen en angsten. Behalve de verslaving aan tantra dan, want hier kún je geen weerstand tegen bieden en daar wil je nóóit van af!

Ver-van-mijn-bed-show?

‘Eerst zien en dan geloven’ was mijn gedachte voordat ik aan de 2 jarige tantra-opleiding begon. Na behoorlijk wat schroom te hebben overwonnen ben ik toch gestart. Dat het effect van sommige tantrische oefeningen al snel te merken waren had ik niet verwacht. Magisch soms, zo snel! Ik voelde me meer voldaan, tevreden, gelukkiger, blijer en als vrouw sensueel en begeerlijk. Het effect van wat ik uitstraalde kon niet uitblijven natuurlijk 😉 Dát allemaal door wat oefeningen die ik ook nog leuk en prettig vond, en meer dan dat!

Een regelmatige knuffel- en geluks-boost laat je stralen
Regelmatig een boost met geluks- en knuffelhormonen laten je stralen, maken de verbinding tussen jou en je geliefde groter en het zin krijgen in elkaar makkelijker! Voeg daar regelmatig relaxte tantrische oefeningen aan toe – geen ingewikkelde standjes – en dan kunnen jullie steeds beter op elkaar afstemmen en steeds fijner en langer op de flow van jullie liefde surfen.

Deel dit bericht

Ontdek meer

Wat is tantra?

GEDICHT Zul je mij ook ontmoeten in jou?

Wanneer ik je ontmoet zal ik open en nieuwsgierig,
je zachtjes toelaten omdat ik je streling verken.

Wanneer ik je ontmoet zal ik voor het eerst je gezicht zien,
je liefde herkennen omdat ik al zo vertrouwd met je ben.