CONTACT & INFO

Contact met Shatavari  

TantraLife – Tantra.nl

E-mail: info@tantra.nl

Mobiel: +31 (0) 6 587 343 71

(als ik mijn phone op flight modus zet krijg je onterecht de melding dat het telefoonnr niet bestaat. Probeer het later nog eens of stuur een app of mail. Bedankt, groetjes, Shatavari)

Wat is Tantra
TantraLife - Your next love style

De gegevens die je hier achterlaat worden nóóit met anderen gedeeld.

Adres en route
Ná je reservering voor een sessie of aanmelding voor een groep ontvang je het adres en de routebeschrijving. Vanwege privacyoverwegingen vermeld ik geen adres op mijn site. Mijn praktijk is in Almere gelegen in een oase van groen, rust en stilte.

Routebeschrijving naar de locatie van TantraLife – Tantra.nl in Almere 30 min met de auto vanaf Amsterdam, 15 min vanaf het Gooi en 30 min vanaf Lelystad.

ZEER CENTRAAL GELEGEN IN NEDERLAND
Eenvoudig en snel te bereiken met auto via de A-6 vanuit Amsterdam of vanuit richting Lelystad of via de A-27 vanuit Utrecht en vanuit Den Haag en Rotterdam via de A-12. Makkelijk te bereiken vanuit Amsterdam, ’t Gooi: Bussum, Blaricum, Naarden, Hilversum, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Nijmegen, Utrecht, Groningen, Haarlem, Alkmaar, Den Helder.
Gratis en privé parkeermogelijkheid.

Met het OV:
Neem de trein naar station Hilversum of Almere Centraal en ga verder met de bus.

TantraLife – your next lovestyle – no nonsense Tantra and Therapy for endless and ultimate love

My practice is located 35 min cardrive from Amsterdam or 25 min by train in Almere. After making an appointment you receive the address.

TantraLife give courses, workshops, masterclasses, individual coaching, healing and therapy sessions around the lifestyle tantra. This give you the opportunity to live your life more in presence and deepening the connection with yourselve, lovedones, lover(s). Tantra accepts everything there is in the moment, so you are able to experience a deeper connection with yourself and gain more body awareness. We meditate and do exercises amongst others exploring our potential of love and sexual life-energy to bring this energy in line with our hart-energy. This connection gives a strong way to transforming ourselves into more loving and free human beings. Often this brings us more in contact with our spiritual nature. TantraLife offers for many years a respectfull and save environment to let loose what withdraws you from discover your beautiful being.

I welcome you !
Namasté with love, Shatavari

TantraLife Privacy verklaring

Vastleggen en verwerking van je gegevens:

Ik verwerk en beveilig je persoonlijke gegevens zorgvuldig, want veiligheid en vertrouwen vind ik essentieel in het contact wat we hebben.

Reacties en testimonials:
Voor alle testimonials die op de website staan heb ik toestemming gekregen. Op verzoek is de naam en/of beroep en/of plaats dusdanig aangepast dat deze niet te herleiden zijn.

Je gegevens worden niet verstrekt aan bedrijven en instellingen buiten mij om. Ik gebruik je gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst, het verlenen van mijn diensten en/of om je te informeren over andere producten en diensten van mij als je dat op prijs stelt. Om mijn activiteiten optimaal tot uitvoering te kunnen brengen werk ik samen met een professioneel webapplicatie en ICT service bedrijf die zich ook aan de AVG richtlijnen houdt.

De door jou verstrekte gegevens komen onder mijn verantwoordelijkheid ( TantraLife – Ammadea Instituut gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam) te vallen.

Beveiliging persoonsgegevens:

 1. Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.
 2. Mijn verzameling van persoonsgegevens zijn beperkt tot persoonsgegevens die nodig zijn mijn dienstverlening van mij aan jou optimaal uit te kunnen voeren. 
 3. Je hebt het recht inzage te hebben tot je gegevens en om deze door mij te laten wijzigen of verwijderen.
 4. Ik vraag je eerst om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist.
 5. Kijk af en toe eens op mijn Privacy verklaring want het kan zijn dat ik mijn privacyverklaring moet wijzigen, bijvoorbeeld omdat ik een andere werkwijze ben gaan hanteren. Ik zal de nieuwe privacyverklaring altijd op mijn website publiceren.

Zo kom ik aan je persoonsgegevens:
Ik heb onderstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen of uit andere open bronnen zoals social media.

Deze gegevens verwerk ik voor het verbeteren van mijn diensten en een verbeterde gebruikerservaring:

 • Handelsnaam (indien van toepassing)
 • Voor- en achternaam
 • Vestigingsadres en postadres
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer (mobiel)
 • Je leeftijd middels je geboortedatum en jaar
 • Social media accountnamen
 • Klantnummer en factuurnummer


Persoonsgegevens:
We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat volgens de AVG en UAVG mogen en voor deze doelen:

Contact:
Heb je contact met ons opgenomen, per telefoon, e-mail, ons contactformulier, WhatsApp of social media, dan hebben we van jou gegevens ontvangen. Deze verwerken we om te kunnen reageren op jouw bericht aan ons.

LoveLetter – nieuwsbrief: tips per e-mail:
Ik stuur je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij me bent of omdat je jezelf hebt aangemeld. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en tips te kunnen sturen. We bieden onderaan elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Factureren:
Als je bij ons een training of product hebt gekocht, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de levering. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die nodig zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling krijgen we bovendien te zien van elke rekening die komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar.

Gerechtvaardigdbelang:
In sommige van bovenstaande gevallen hebben we een gerechtvaardigd belang om gegevens te verwerken. We hebben ons belang, bijvoorbeeld het belang om onze eigen bewijspositie en rechtspositie te bewaken, afgewogen tegen het privacybelang van de persoon waarvan we de persoonsgegevens op basis van deze grondslag verwerken. We zullen daarbij niet meer gegevens verwerken dan nodig is om ons doel te bereiken en onze gerechtvaardigde belangen te waarborgen.

Doorgifte;
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

 • Hoster van mijn website
 • WordPress
 • Accountant
 • Mailservers
 • Betaaldiensten
 • Eventuele bezorgdiensten zoals Post.nl

Je rechten:
Inzage, rectificatie en wissen van gegevens. Dit zijn de rechten die je hebt de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van je persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info[at]tantra.nl

Gebruik van cookies:
Ik maak bij het aanbieden van mijn diensten gebruik van cookies om toegang tot de site voor je gemakkelijker te maken. Ik kan informatie over het gebruik van mijn website verzamelen en analyseren, met inbegrip van de domeinnaam, het aantal hits, de bezochte pagina’s, bezochte vorige en volgende internetsites en de duur van de gebruikerssessie. Deze gegevens kunnen worden verzameld met behulp van een cookie. Een cookie is een klein tekstbestand dat onze website op je harde schijf plaatst. Je kunt het gebruik van cookies desgewenst toestaan of verhinderen door de instellingen van je browser te veranderen.


Links naar websites:

Op de site van Tantra.nl staan hyperlinks naar andere websites. TantraLife is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar deze site verwijst.

Vragen?
Hopelijk is alles duidelijk zo. Zo niet, laat het mij dan alsjeblieft weten door te mailen of te bellen bij ‘Contact’ op mijn website.

Bedankt, hartgroet,
Shatavari

Stand van zaken op 10 april 2022.

Kijk hieronder even voor de omgangsvormen en hygiëne regels die ik heb:

In mijn sessieruimte staat een stille luchtreiniger die 99,9% stofdeeltjes, bacteriën en virusdeeltjes zuivert met een HEPA filter, UV-lamp en ionisatie zonder ozon.

Bij binnenkomst staat een desinfectiepompje voor de handen.

Ik heb een apart cliënten toilet waar je gebruik van kunt maken.

Ik houd me nog even aan de standaard regels van 1,5 m afstand.

1. Op dit moment kun je/jullie een sessie met mij afspreken zonder test. 

2. Indien je lichte klachten hebt dan vraag ik je vrijblijvend de sessie te annuleren.

Corona
Vanwege Corona vind ik het erg belangrijk wanneer je zelfs bij geringe klachten afzegt. In deze tijd hanteer ik niet mijn normale annuleringsvoorwaarden die je verderop aantreft. Je kunt op dit moment dus tijdelijk vrijblijvend afzeggen vanwege klachten of ziekte. Dus onderstaande wordt bij uitzondering overruled. Klik hier door voor meer info over Mijn Coronaregels >>

Standaard voorwaarden annulering van een PRIVÉ sessie
Je kunt een privé sessie of therapie minimaal twee weken van te voren af zeggen zonder dat mijn planning veel in de knel komt. Wanneer je binnen 48 uur afzegt of de afspraak vergeet dan gebeurt dit wel en daarom moet ik het gehele bedrag in rekening brengen. Ik stuur dan per e-mail een factuur of we verrekenen het bij een eventuele vervolgafspraak die al ingepland staat. Je plek kan vrijwel nooit door iemand anders worden ingenomen omdat niet iedereen op korte termijn een oppas kan regelen of vrij kan vragen van zijn werk.

Oók wegens ziekte, is helaas teruggave niet mogelijk en tevens geen omruiling met een volgend keer.

Annulering van een inschrijving voor een GROEP
Voor een groepsactiviteit geldt vrijblijvend een opzegtermijn van een week, je ontvangt het bedrag dan weer retour. Wanneer je binnen een week opzegt is geen teruggave mogelijk. Oók wegens ziekte, is helaas teruggave niet mogelijk en tevens geen omruiling met een volgend keer. Indien er in een volgende groep nog plaats is dan kun je uiteraard wél mee doen; nieuwe aanmeldingen gelden dan wel als eerst.
Door betaling ga je met mijn annuleringsvoorwaarden akkoord.
Indien de activiteit door omstandigheden niet doorgaat dan wordt je betaling uiteraard weer teruggestort.

Afhankelijk van de groepsactiviteit kan ik mijn annuleringsvoorwaarden aanpassen.

Leveringsvoorwaarden van mijn diensten:

1. Algemeen:
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en overige rechtsbetrekkingen tussen jou en mij.

2. Je treft mijn prijzen aan op verschillende pagina’s van mijn website.
Ik doe voor een aantal van mijn diensten een schriftelijk aanbod, onder meer op de website en via mijn LoveLetter.

3. Je gaat akkoord met het aanbod op de manier zoals dat bij het aanbod is vermeld. Je akkoord is pas definitief wanneer ik het heb bevestigd.

4. Je hebt wettelijk gezien een 14 dagen geld terug garantie echter 3 weken voor aanvang van de online cursus, privé cursus of groepscursus is er geen teruggaaf mogelijk omdat ik alles heb geregeld om de door jouw gewenste dienst tot uitvoering te brengen.

5. Aanbiedingen zijn geldig voor de tijd die in het aanbod wordt aangegeven, daarna niet meer. Voor een aanbieding geldt geen geld terug garantie maar neem even contact met me op indien je hierover wilt spreken.

6. Mocht je niet tevreden zijn over mijn geleverde dienst, neem dan graag contact met me op.

7. Ik houd mij het recht voor om mijn algemene voorwaarden tussentijds aan te passen.

UITLEG DISCLAIMER

Verderop vind je mijn disclaimer. Eerst leg ik graag uit waarom.

Bij het boeken van een privé sessie of inschrijven voor een groepsactiviteit, word je op mijn disclaimer (zie hieronder) geattendeerd.

De reden dat ik een disclaimer heb is dat het beroep wat ik en mijn concullegae uitoefenen niet onder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering valt. Je hebt hiervoor officiële diploma’s nodig en die zijn er niet op het gebied van tantra en seksueel bewustzijn.

Als je besluit om een serie sessies/traject/training bij mij  te volgen dan weet je / weten jullie dat je met tantra en thema’s over liefde, intimiteit en seksualiteit gaat werken en je de oefeningen en structuren uit vrije wil en met jouw instemming aangaat. Uiteraard in overleg en binnen jouw, jullie en mijn grenzen.

We kunnen vrijuit praten en overleggen. Wat eventueel niet wordt besproken kan ik veelal aanvoelen maar ik kan geen koffiedik kijken. Daarom is het essentieel dat je eerlijk naar jezelf en naar mij bent en je eigen grenzen bewaakt. Alleen jijzelf kunt die veiligheid bieden die jij nodig hebt. Geef het aan indien je daar hulp of steun bij nodig hebt, dan kan ik dat bieden.

In de bevestigingsemail die je ontvangt bij het maken van de eerste afspraak en indien van toepassing de telefonische intake, attendeer ik je op de disclaimer hieronder op de volgende wijze:

– Voor een groepscursus/workshop/training ga je akkoord met onderstaande disclaimer door betaling van het cursusgeld.

– Bij een traject van meerdere sessies vraag ik je bij 2e keer een getekende disclaimer mee te nemen die ik je per email bij de bevestiging toestuur of in de 1e sessie geef.

– Bij een losse sessie ga je akkoord met mijn disclaimer door het maken van de afspraak die we per email of telefonisch overeenkomen.


DISCLAIMER
Omdat we leven in een tijd waarin een ongeluk kan leiden tot schadeclaims, volgt hier de noodzakelijke disclaimer.

De cursusleiding vrijwaart zich voor elke aansprakelijkheid voor psychische- of lichamelijke schade, verwonding, ziekte of welk ongemak dan ook, die direct of indirect het gevolg kan zijn van het bijwonen van een cursus/workshop/belevingsavond/training in een groep of privé sessie.

Tantra kan een helend en therapeutisch effect hebben maar is geen alternatief voor welke therapievorm dan ook. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en zorg tijdig voor professionele hulp.

Tantra relatie therapie kan zeker een positief effect op de partnerrelatie hebben maar is geen garantie voor het welslagen ervan. Mocht de partnerrelatie worden beëindigd dan kan de leiding van TantraLife – Tantra.nl daarvan niet aansprakelijk worden gesteld.

Praktijk: Almere – 30 minuten met de auto vanaf Amsterdam

E-mail: info@tantra.nl

Mobiel: +31 (0) 6 58734371

Website: www.tantra.nl

Btwnr: NL 0020.93.074.B98

Vestigingsadres: 1053 CL Amsterdam, 17-2hg

KvK nr: 34219110 Ammadea Instituut