RELATIE EHBO

Lichaamsgerichte
tantra relatiecoaching
of -therapie

Testimonials
Ongeveer 10 jaar geleden hebben Carla en ik Marco, een cursus tantra massage bij jou gevolgd. Onze liefde is prima maar intimiteit en seks loopt niet meer zo lekker want er is veel gebeurd. We willen nu graag een relatie EHBO bij jou doen.

Lieve groetjes.
Marko en Carla – 55 EN 52 JR
NLP TEACHER EN YOGA LERARES - DEN BOSCH

Surfen jullie op de flow van liefde
of dobberen jullie stuurloos rond?

 • Zijn jullie ijzige ijsvogeltjes geworden?
 • Kunnen jullie elkaar met geen mogelijkheid meer bereiken?
 • Staan jullie zenders default op een andere frequentie en ruist het nu en dan flink?

 • Is jullie seks stuk?
 • Finished hij voordat jij in de startblokken staat?
 • Loopt zijn motor op volle toeren en start jij met een koude motor?
 • Zijn jullie sparkles en bubbles alleen in de Prosecco te vinden?

 • Lopen jullie in cirkels rond zonder elkaars hart te vinden?
 • Is er van alles opgedroogd en zijn er scheurtjes of zelfs kraters ontstaan?
 • Voel je je niet meer speciaal en bemind?

Wat kun je doen
om uit de impasse van je liefdesleven te komen?

Soms is er maar weinig nodig om intimiteit en verbinding weer te vinden en de passie weer te laten oplaaien. Een andere keer is er meer werk aan de winkel.

Veel stellen zijn het zat steeds wéér te praten
zonder dat het daadwerkelijk iets oplost

Tantra Relatie Therapie

IS HEEL ANDERS DAN GEWONE RELATIE THERAPIE WANT JE KRIJGT BIJ MIJ GEEN:

 • Géén gortdroge oefeningen die je
  leren zwemmen op het droge
 • Géén oeverloze praatsessies die in de diepte weinig
  kant nog wal steken
 • Géén flauwe opwarmertjes als 50 Shades of erotisch Gray of
 • Harteloze peurno ter inspiratie.
 • Zielloze opdrachten móeten doen, terwijl je sowieso
  álle – 5 + 1 senses kunt gebruiken!

    JE KRIJGT BIJ MIJ GEEN:

 • Dikke boeken die je móet doorworstelen. Bespaar je de moeite;  ik heb de pareltjes er al uitgevist
 • Gáááp seks opdrachten als je simpele sophisticated
  tantra kunt doen
 • Advies om seks toys te kopen voor genot en fun.
  Kán maar jullie zijn non-technisch gezien elkaars gróótste speelmaatjes en er zit weinig humor in zo’n ding.
 • Bij mij kun je directe en indirect aan jullie seksflow, -drive of -skills werken en direct fine tunen.
  Sommige echte intieme oefeningen doen jullie trouwens thuis in jullie vertrouwde omgeving.

RELATIE DILEMMA

Je kunt wel eens vastlopen in een relatie of de relatie met jezelf. Wanneer je al jaren bij elkaar bent en de roze bril is afgezet, dan kan het hartvuur of seksuele vuur (tijdelijk) zijn gedoofd of op een laag pitje staan. Eén van jullie of beiden kunnen elkaars hart niet bereiken of hebben minder zin elkaar.

Hierdoor kunnen jullie intimiteit of seksualiteit niet op de manier beleven zoals jullie dat zou willen. Uiteindelijk kan dit een eigen leven gaan leiden en een terugkerend ‘dingetje’ of ‘groot ding’ worden die uiterst irritant tussen jullie in komt te staan.

Nare gebeurtenissen of onhandige relatie dynamieken veroorzaken ook zo’n ‘ding’.

Testimonials
Door jouw mooie lessen stroomt de energie alweer een stuk beter tussen ons!
Paul en Marjan – 35 en 37 JR
BOUWTECHNIEK en ONLINE SHOP EIGENAAR – HILVERSUM
Testimonials
Met ons gaat het goed! We zijn nog steeds aan het oefenen met strelingen, Christel geniet er van. Ik vind elke aanraking lekker 😉 Nog dank voor alle lessen.
Johan en Christel 48 en 39 JR
CHIRURG EN SCHOONHEIDSSPECIALISTE – MAASSTRICHT
Testimonials
Sorry, Shatavari we willen nu al stoppen met onze relatie sessies want... we geloven het bijna niet. Na de eerste sessie hebben wij weer zin in seks met elkaar, na zo je weet 5 jaar niks!
Monique en Hein - 38 EN 35 JR
PSYCHIATER EN IT'ER

JUIST DOOR TANTRA
DICHTER BIJ ELKAAR

Tantra relatietherapie geeft jullie relatie een kans zich te herstellen en tegelijkertijd op een andere manier te verdiepen zodat je weer met nieuwe ogen naar elkaar kijkt en elkaar ook op lichamelijk vlak elkaar weer vindt.

Misschien wordt het niet zoals vroeger, waarschijnlijk zelfs béter! In ieder geval zijn er andere manieren om samen wéér te leren genieten.

Natuurlijk is het goed om over het issue te praten maar leren om intimiteit op te bouwen en elkaar weer aanvoelen op lichamelijk en intiem level, dat gaat met voelen en zonder woorden en dat kun je nergens zo leren dan door tantra.

Wat-is-Tantra?

TANTRA IS BREDER DAN JULLIE BED

Jullie krijgen bij mij breder advies en oefeningen dan de gebruikelijke opdrachten in relatietherapie. Deze krijg je niet op zo’n directe en ervaringsgerichte wijze aangereikt. Hier ligt de kracht van tantra omdat het een ander perspectief biedt; andere wegen opent dan bij reguliere relatietherapie of sekstherapie bij een seksuoloog mogelijk is. Oók dít is een meerwaarde van tantra bij relatie reparatie.

Jullie gaan dus vooral praktisch oefenen in het opnieuw maken van contact, aanraken, het opbouwen van intimiteit en andere manieren vinden om seksualiteit te beleven. Sommige oefeningen doe je trouwens thuis in jullie vertrouwde privé omgeving.

Wat-is-Tantra?

Genieten, on the way out

Testimonials
We zeiden tegen elkaar dat jij ons waarschijnlijk beter kent dan elk naast familielid. Gek hè? Super fijn dat je bij onze bruiloft was! Je weet jij was onze life line in moeilijke tijden anders hadden we nóóit met elkaar dit nieuwe liefdesavontuur aangegaan. Dank, dank je wel Shatavari! Heel veel liefs diep uit ons hart.
Richard en Tanja – 42 en 43 JR
WIJNIMPORTEUR en SPIRITUEEL COACH - AMSTERDAM
Testimonials
Dank je wel voor de bijzondere ervaring van gisteren. Het heeft Henriëtte en mezelf weer in laten zien hoe fijn wij tot elkaar staan. Wat mij goed zal bijblijven is het luisteren zonder dialoog. Elke dag leer je weer een beetje 🙂 Met hartelijk groeten.
Henriëtte & Edward, 50 en 47 JR
VASTGOEDBEHEER - AMSTELVEEN
Testimonials
Onze relatie ondergaat een wending, meer connectie en intimiteit ervaren we nu. Het heeft daarnaast gezorgd voor een begin met het afbrokkelen van de veilige muur die eerder beklemmend was maar nu vrijer voelt.
Manon en Karel 62 EN 58 JR
ADMINISTRATIEF MW EN HUISARTS – OMGEVING LEIDEN

BLIKSEMAFLEIDER OM ISSUES EVEN TE PARKEREN

Tantra geeft mooie oefeningen waarmee je direct kunt ‘intunen’ in het probleem of er omheen kunt gaan zodat je minder snel in frustraties terecht komt waar je namelijk steeds al tegenaan liep.

Soms is het dus nodig om kort ‘in te tunen’ op iets wat niet lekker loopt. Soms is het nodig er juist ‘omheen’ te gaan en de focus op iets anders, iets positiefs te leggen. Het issue even te parkeren. Hierdoor kan het probleem, patroon, blokkade langzamerhand oplossen omdat nieuwe ervaringen de overhand krijgen waardoor ‘het ding’ niet meer zo op de voorgrond staat.

Je bouwt zo langzaam weer intimiteit op en kijkt weer met een andere frisse blik naar elkaar.

Veranderingen hebben tijd nodig maar wie zal het zeggen. Soms push ik de juiste button, zie de reactie van het stel hieronder en dan gaat het ineens snel. Sowieso met aandacht en de juiste oefening kom je verder.

WAAROM GENIETEN NIET MEER ZO LUKT

Het kunnen allerlei
redenen zijn dat jullie seks- of intimiteits-beleving anders is geworden óf dat jullie liefde voor elkaar is verminderd:

Een ongeluk(je), ziekte, burn-out, een verhuizing, overlijden van een dierbare, een traumatische (seksuele) ervaring uit het nabije of verre verleden of een operatie bijvoorbeeld kan veel mentale of lichamelijke stress geven en een lichamelijk en/of geestelijk litteken, blokkade, of doof gevoel achterlaten. Vaginisme, pijn bij het vrijen, impotentie of vroegtijdige ejaculatie, geen orgasme meer kunnen krijgen kan bijvoorbeeld het gevolg zijn.

ONGEWENSTE RELATIEDYNAMIEKEN DIE DE BOEL ONDERMIJNEN

Misschien is het niet duidelijk wat de oorzaak is maar worden jullie ondertussen wel ‘nuts’ van elkaar. Ongewenste disfunctionele relatiepatronen kunnen ook voor verwijdering en intimiteitsproblemen zorgen. Waarschijnlijk zijn er dan onderliggende copings- en survival mechanismen die de boel
ondermijnen en die zo ondoorzichtig kunnen zijn dat je de vinger er niet op kunt leggen.

Een opleiding die ik heb gedaan gaat juist hierover inzichten in je eigen en elkaars survival styles en waarom deze zo hardnekkig zijn. Wanneer je de diepere achtergrond van deze dynamiek kent dan kun je er beter mee om gaan en het patroon bewuster veranderen.

In de sessies kan het een uitdaging zijn om vertrouwen in jezelf, je lichaam en jullie relatie terug te vinden in het wankele evenwicht van oude pijn, frustratie en groei. Toch geeft tantra zoveel nieuwe input, afleiding en oplossingen dat het regelmatig minder moeilijk is dan het op het eerste oog lijkt en genieten jullie al on the way out van een nieuw perspectief.

JULLIE ONTDEKKEN in ieder geval
 • Hoe je door tantra een ándere fundering legt voor jullie intimiteit en seksualiteit
 • Hoe je elkaar non-verbaal én verbaal weer leert verstaan
 • Hoe je weer juicyness, lol en plezier terugbrengt en passie uitnodigt
 • Hoe jullie je relatie gaan helen en ze levensbestendiger wordt
 • Hoe je intimiteit en seks loskoppelt van elkaar
 • Hoe jullie seksdrive weer gaan levelen voor samen meer zin
 • Hoe je zonder doel kunt liefhebben en beminnen
 • Hoe je ándere wegen vindt om samen (weer) te genieten

Op Maat gemaakt

Mijn sessies zijn laagdrempelig en helemaal op jullie vraag, ervaring en interesse gemaakt. Spirituele en aardse en zelfs nuchtere types kunnen ook prima aan tantra doen, want als iets je niet aanspreekt dan zoeken we naar andere wegen die naar een soortgelijk iets leiden.

Bloot is geen doel op zich en hoeft niet aan de orde te komen om het traject effectief te laten zijn. Soms is het handig voor een massage of bepaalde oefening. Jullie dragen doorgaans een pareo, omslagdoek of lendendoek.

HOE IK WERK 1 – ervaringsgericht

Met lichtheid en enige humor wandel ik naast jullie en begeleid ik jullie op je reis met teachings, oefeningen, funwork, tips en geef ik feedback. Ik zie tijdens de sessies waar jullie vastlopen en waar jullie bijsturing nodig hebben. Hierdoor kan ik direct tips geven over jullie relatiedynamieken, energie levels en non-verbale en verbale communicatie met elkaar. Jullie kunnen dit dan meteen proberen anders te doen en zo fine tunen we verder.

HOE IK WERK 2 – positief gericht

Mijn benadering is positief vanuit ‘wat (nog) mogelijk is’ in plaats van té veel in te tunen op het ‘probleem’ hoewel we dat niet uit de weg gaan. Het is wel nodig dat we het issue en de dynamiek hiervan scherp hebben zo kan ik veel gerichter oefeningen aanbieden. We hebben hiervoor een uitgebreide eerste intake sessie waarin jullie ook al wat kennis maken met wat lichte oefeningen.

Ik maak gebruik van gerichte oefeningen uit tantra, yoga, mindfulness, massage, ademwerk, lichaamswerk, seksueel bewustzijn, lichaamsgerichte psychotherapie en lichaamsbewuste neuro psychologie.

HOE IK WERK 3 – aanvullende sessies

Soms is het nodig om sneller ruimte te maken tussen jullie en het probleem. Ik raad dan aan om eerst of tussendoor een (kort) traject 1 op 1 met mij te doen. Ik ben erkend trauma therapeut o.a. Somatic Experiencing volgens de methode van Peter Levine en kan indien nodig met 5 behandelingen werken waardoor er altijd wel één of twee zijn die voor jou het beste werken. Eén is een hele snelle die voorbij gaat aan weerstand of ego waarbij we direct op multi sensorisch niveau de lading van nare gebeurtenissen halen. Bij PTSS gaat angst bijvoorbeeld in 95% van de gevallen blijvend van een 9 naar een 3.

Meer info hierover vind je op de pagina ‘healing en therapie 1 : 1’ >>

Testimonials
Met ons gaat het goed! We zijn nog steeds aan het oefenen met strelingen, Christel geniet er van. Ik vind elke aanraking lekker 😉 Nog dank voor alle lessen.
Johan en Christel - 48 en 39 JR
CHIRURG EN SCHOONHEIDSSPECIALISTE - MAASSTRICHT
Testimonials
Hi Shatavari. Bedankt voor de warme ontvangst en sfeer. Wij kijken beiden terug op een unieke ervaring. We gaan er zeker mee verder.
Toby en Margreet - VITALE VIJFTIGERS
MAKELAAR - AMSTERDAM
Testimonials
We hebben enkele dagen nog heerlijk na-geresoneerd en voelen al meer verbinding.
Sasha en Jeroen - 55 EN 57 JR
EIGENAREN HONDENTRIMSALON – OMGEVING NIJMEGEN
herstel
liefde, intimiteit en verbinding

OP MAAT GEMAAKT
PRIVÉ TRAJECT
TANTRA COACHING / THERAPIE VOOR 1 STEL

Tarief

Traject
RELATIE COACHING /
relatie THERAPIE

Traject op maat van 5 sessies á 3,5 uur om de 3 of 4 weken met serieus en leuk funwork tussen de sessies door.

Na jullie boeking neem ik telefonisch contact met jullie op om de data in te plannen.

Lieve groetjes, Shatavari

Hebben jullie een vraag en willen jullie me eerst spreken voordat jullie boeken?

Bel me dan op 06-587 343 71 of
stuur me een sms, whatsapp of
stel hieronder jullie vraag per e-mail.
Ik neem dan snel contact op.