De stevige pilaren van tantra
Next lovestyle

Tantra kun je vergelijken met een diamant. Net als zo’n glimmertje laat tantra alle facetten van liefde schijnen én iedere keer ontdek je weer een volgend fascinerend facet van jezelf en van je geliefde.

In dit schitterende licht staat jullie relatie als een huis, rotsvast en hecht, beschermd door eeuwig beproefde en stevige pilaren van tantra. Ze zijn in deze nieuwe tijd de fundering voor de bloei van jullie intense liefde en tegelijkertijd een rode draad die je op jullie liefdespad houdt, begeleidt en een roadmap is om meer van elkaar te genieten.

Tantra vergroot de houdbaarheidsdatum van je relatie
Eventuele krasjes hebben zo minder kans zich te hechten aan de warme glans van jullie vernieuwde verbinding. Hierom is tantra een super basis voor het vergroten van de houdbaarheidsdatum van je relatie. Een meer liefdesbestendige relatie die levenslang en niet slechts liefdeslang duurt!

Vernieuwde intimiteit
Ontdek hoe je van jullie liefde – jullie ultiemste next level lovestyle maakt én hoe je natuurlijk en met weinig moeite Elkáárs Magische Minnaars voor het leven wordt!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ontdek meer

Liefde-is-het-woord-je-suis-l-amour
Wat is tantra?

Tantra en mijn LoveStyle

Tegenwoordig is tantra heel iets anders dan eeuwen (5000 v.C) geleden. De oude Oosterse weg van tantra vergde intensieve aandacht, discipline en hogere yoga-beoefening. In het Westen krijgen liefde, intimiteit, genieten en seksualiteit met name de nadruk in de tantra van vandaag. Er zijn verschillende stromingen in tantra.

Het-hogere-plan van liefde
Wat is tantra?

Het hogere plan van liefde

Misschien ken je dat gevoel wel dat je tijdens hele speciale intieme momenten of seks je super verbonden voelt met iets groters dan jijzelf.