TANTRA TRAINING
Reis naar de Bron van Liefde
Testimonials
De connectie die ik voelde met Micha mijn man is een gevoel dat veel meer omvat dan woorden kunnen uitdrukken. Hoe hij me aankeek met zoveel intensiteit, liefde en diepgang is onbeschrijfelijk. Het voelde ontwapenend, bevrijdend, ontspannend, geborgen en diep. Dit is wat het mij in woorden heeft gegeven maar zonder woorden is het véél meer.
Isolde en Micha
uit Utrecht

Ónvergetelijke reis voor levenspartners

Leer dé tantra-sleutels en meer…

In de Tantra Basis-training ‘Reis naar de Bron van Liefde’ voor 1 liefdespaar, (her)ontdekken jullie tederheid, intimiteit, liefde en seksualiteit door tantra. Je ervaart de schoonheid van deze Oosterse Lovestyle zodat jullie liefde echt een ándere dimensie krijgt!

Jullie liefdesreis zal gaan langs tantrische tederheid, manieren om te ontspannen, meer in het moment te zijn, formules om te genieten en om de energie van het hart liefdevol te verbinden met seksuele energie. Het toepassen van de ‘tantra-sleutels’ zoals het gebruiken van bepaalde wijzen van ademhalen en bewegingen gebruiken jullie nu en dan als ‘kompas’.

Jullie blijven ‘op koers’ door de oefeningen in de sessie en het funwork wat je tussendoor ontvangt. Met mijn persoonlijke begeleiding tijdens de sessies en eventueel via e-mail, whats-app of zoom ‘navigeren’ jullie praktisch en met plezier door de training ‘Reis naar de Bron van Liefde’ heen.

Wat is Tantra

TANTRA
HOE DAN?

Wat is Tantra

Veel paren hoor ik zeggen “Tantra waar beginnen we?” “Tantra oefeningen hoe dan?” Het is vaak zo moeilijk om de juiste sfeer en toon te treffen indien je tantra-oefeningen uit een boekje haalt en thuis beoefent.

De oefeningen zijn bijvoorbeeld goed uitgelegd maar je snapt niet waarvóór ze dienen of je mist nét de kneepjes en subtiele bijsturing die nodig zijn. Na 20 jaar tantra les aan paren en groepen te geven weet ik deze wel. Hierdoor krijg je veel meer gerichte oefeningen aangeboden waar jullie direct écht iets aan hebben! Ook al omdat ik ze afstem op jullie ervaring en dynamiek.

Door mijn tantra basis training leer je mooie bruikbare basisvaardigheden en begrijp en voel je de ‘context’ waarin tantra wordt gegeven en waar je misschien al zoveel over hebt gelezen.

Reis naar de Bron van Liefde

Op weg leren jullie

Leuke en toegankelijke manieren om je harten liefdevol te verbinden met elkaar en jullie intimiteit vanuit een tantrisch perspectief te beleven.

Je leert o.a. de uitgebreide namasté (hartgroet) waarin je jezelf en de ander eert; het inrichten van jullie ‘Sacred Space’; ontwikkelen van het tantrisch bewustzijn; het opwekken, doorstromen en verbinden van de liefde van je hart met (seksuele) energie; spelen met chakra’s (energiecentra); actieve meditaties; leren aanwezig te zijn in het moment door mindfulness; enkele tantrische rituelen; ontwikkeling van lichaamsbewustzijn voor meer contact met jezelf, je emoties, je wensen en grenzen; het bevrijding van belemmeringen zodat je in openheid van het leven kunt genieten en jullie samenzijn en verbinding lichter en intenser wordt.

Mét  Funwork  tussendoor

Om op koers te blijven…

Om op koers te blijven besteden we ook wat aandacht aan een andere manier van verbaal communiceren door een tantrisch zachtere vorm van communiceren die jullie liefde een grote verdieping geeft. Eigenlijk zijn alle stellen heel enthousiast hierover ondanks dat ze hier in eerste instantie niet voor kwamen.

Natuúúrlijk leer je vooral non-verbaal met elkaar te communiceren door elkaar aan te raken, te mediteren, masseren,  wat technieken, kleine en mooie rituelen en mijn prachtige tantrische liefdesformules.

De eindbestemming…

Om op koers te blijven…

Om op koers te blijven besteden we ook wat aandacht aan een andere manier van verbaal communiceren door een tantrisch zachtere vorm van communiceren die jullie liefde een grote verdieping geeft. Eigenlijk zijn alle stellen heel enthousiast hierover ondanks dat ze hier in eerste instantie niet voor kwamen.

Natuúúrlijk leer je vooral non-verbaal met elkaar te communiceren door elkaar aan te raken, te mediteren, masseren,  wat technieken, kleine en mooie rituelen en mijn prachtige tantrische liefdesformules.

De eindbestemming…

DE EINDBESTEMMING...?

Is het niet mooi te weten dat jullie geweldige reis nooit eindigt?
Daarom zet hier jullie eerste stap naar diepere verbondenheid!

Tantra geeft Zinnelijke zin door:
 • Jullie ontwikkelen tantrisch liefdes bewustzijn en seksueel bewustzijn

 • Jullie gaan zeker 3 méér voelen en 5 méér genieten van elkaar.

 • Eeéindeloooze verstilling en oprechte aandacht

 • Jullie ontdekken dat het ervaren van spirituele verbinding dichterbij is dan jullie misschien dachten

 • Héél veel liefdes inspiratie waardoor saaaaie sleur-riedels als sneeuw voor de zon verdwijnen

 • Subtiele tantrische tederheid voor een wezenlijke love touch

 • Tools om wéér en méér op één golflengte te zitten én te surfen

 • Funwork om leuker te beginnen met ultiem beminnen diepe momenten om samen zin te maken

 • Jullie ervaren beiden dat seks niet hoeft te volgen op intimiteit en intimiteit niet op seks en daarom meer keuzevrijheid hebben

 • Jullie krijgen praktische tantra tools om meer zin in elkaar te krijgen

 • Jullie vernieuwde liefde geeft peilloze verdieping in jullie intimiteit en brengt jullie héle relatie naar een hoger level

 • Makkelijker en lichter kennismaken met de mooiste en hóógste lovestyle op aarde

   

Wat-is-Tantra?

Reacties Reis naar de Bron van Liefde

Testimonials
Voor ons was het heel fijn om op een speelse manier de tijd voor elkaar te nemen bijvoorbeeld bij het 'geef of ontvang 'spel'' en we merken dat dit doorwerkt de afgelopen weken. We voelen het dan ook als een verrijking dat we dit hebben mogen doen en zijn jou dankbaar dat je ons op deze reis hebt willen meenemen.
Liefs, Peer en Janien
Testimonials
Vandaag zijn we in onze sacred space geweest, wat een feest! Eindelijk kan ik en durf ik mijn eigen spirituele kanten te laten zien. Ik heb mezelf zo mooi gevoeld. Wij vonden het allebei heel bijzonder om elkaar zo te groeten. Je ziet ons de volgende keer en nu met iets minder knikkende knieën.
Namasté, Marga & Stefan
Testimonials
"Onze relatie onderging een wending, we ervaren nu veel meer spiritualiteit in onze intimiteit."
Dag!, Karin & raymond
Testimonials
Tantra is een goede en fijne manier om de sprankeling in een relatie in stand te houden. Het is voor iedereen heel gemakkelijk te doen en kan echt een verrijking zijn op alle gebieden van je leven. Zo vinden wij dat in ieder geval.
Carla en Marijn
Testimonials
Ja, het was een super mooie ervaring! ‘t Was voor mij voor het eerst. Willen dit wel vaker beleven.
Tess en Sander - 35 en 39 JAAR
Testimonials
Ik weet niet meer waar mijn eigen lichaam ophoudt en die van mijn vriend begint. Het voelt alsof we een smeltende massa zijn. Een eenheid. Otje en haar vriend
REDACTEUR VAN MIND MAGAZINE

Omdat je zelf wel kunt kaartlezen maar jullie reis met mij als gids je sneller naar unieke paradijselijke oorden brengt!

PRAKTISCH

Tantra training Reis naar de Bron van Liefde

In 5 sessies van 3,5 uur
10:00 tot 13:30
Kies in telefonisch overleg met mij een trainingsplek op di, wo, do of vrij 1 x per maand, indien een plek vrij is.

€ 1.750,– per paar

Willen jullie ook samen een Reis naar de Bron van Liefde maken?
Stuur me een e-mail dan neem ik telefonisch contact op om en en ander af te stemmen en de 5 sessies in te plannen.

Ik kijk er naar uit jullie op deze nieuwe weg te begeleiden.

Met een lieve hartgroet,
namasté,
Shatavari