Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Mooie reacties deelnemers

Testimonials: Laat je inspireren...

Jullie woorden en complimenten, we dragen ze voor altijd met ons mee, héél erg bedankt lieve mensen. Het was fijn jullie te ontmoeten! - Shatavari en het TantraDreamTeam.

Vaak willen mensen diepe ervaringen koesteren en voor zichzelf houden, daar hebben we natuurlijk alle begrip voor. Vandaar dat je veel ervaringen hier niet terug vindt maar sommige gelukkig wel.

>> Tantra Basis Training 'Reis naar de Bron van Liefde'
>> Tantra-massage-cursussen 'Tantric Love Touch' I, II , III
>> Belevingsmiddagen groepen (workshops)
>> Vrouwen Tantra groep
>> Privé sessies / Belevingsmiddag / Tantra-coaching
>> Tantra-massages / Tantra-Couple-Massages, Karsai-massages, Healings

Tantra Training 'Reis naar de Bron van Liefde'

Tantra docente: Shatavari
------------------------------

Bedankt Shatavari voor je mailtje! Ik denk vaak aan je, én hoe je ons leven heb veranderd! Geinig toch? 1 cursus en je kijkt anders tegen het leven aan! Het valt me nu ook zo op hoe oppervlakkig veel mensen zijn en denken… Ik moet oppassen mij daar zelfs niet aan te ergeren, pfff ik begin een beetje praatjes te krijgen!
Maar goed veel mensen zijn kil in de liefde en ik ben blij dat ik vorm kan gaan geven aan wat ik zocht!
Nou meid geniet van het leven en we gaan elkaar vast nog een keer zien!
Dikke zoen! Namasté, Peet
----------------------------


Hallo Shatavari,
We zijn na de eerste keer al 2 keer in onze sacred space geweest! Het was bijzonder om uit onze dagelijksheid te stappen voor beiden. We ervaren meer verbondenheid. Het is een mooi avontuur.
Macha en Paul
-----------------------


Tantra BASIS-training 'Reis naar de Bron van Liefde
De oefeningen waren leuk, spannend, avontuurlijk en gericht op verbondenheid. We ervaren ook meer liefde en verbondenheid; dichter bij elkaar en meer intiem.
Een nieuwe benadering van onze seksualiteit die ons goed past. De training heeft heel erg bijgedragen aan het ervaren van een andere verbinding en intimiteit met elkaar. Onze relatie ondergaat een wending, meer intimiteit en meer spiritualiteit ervaren we nu. Het heeft daarnaast gezorgd voor een begin aan het afbrokkelen van de veilige muur die eerder beklemmend was maar nu vrijer voelt.

We ervaren dat we meer mogen zijn wie we zijn. Ik met spiritualiteit en hij met grappen waardoor meer liefde ontstaat. We hebben de training als een zetje ervaren in de richting die we op wilde, maar niet konden vinden. Seksualiteit is nu veel spirituelere, veel intiemer, mooi sfeer, meer eerbied en erkenning voor je lijf en je wensen.

Ik vond het bijzondere dagen, en de herfst voelt voor ons als te vroeg aan om een vervolg te geven aan dit gebeuren. maar misschien over een jaar, als we zelf weer wat verder zijn.
Heel hartelijk bedankt, voor de veiligheid het avontuur en de bijzondere ontmoeting.

Oh ja, en een van de redenen waarom ik ook tantra ging doen, is in contact te komen met mijn natuurlijke seksuele energie die als motor achter mijn creativiteit en beelden die ik als kunstenaar maak staat.
en die energie is heel mooi vrij gekomen. Dank je hier voor.
Kussen, Macha en Paul
-----------------------


Als ik in 1 woord moet zeggen wat de cursus ons heeft gebracht zou ik zeggen: 'tederheid'. Er zat natuurlijk veel meer in dan dat hoor. Ook de oefeningen die meer gericht waren op seksuele energie en spiritualiteit vond ik waardevol, maar mijn vrouw en ik zitten wat betreft meditatie, het gebruik van de ademhaling en dergelijke op verschillende golflengtes. Janien heeft daar niet zoveel mee. Voor ons was het heel plezierig om op een speelse manier de tijd voor elkaar te nemen, bijvoorbeeld bij het yin-yang-spel en we merken dat dat doorwerkt de afgelopen weken. We voelen het dan ook als een verrijking dat we dit hebben mogen doen en zijn jou dankbaar dat je ons op deze reis hebt willen meenemen. Je bent een warm mens, daar zijn we het allebei over eens.
We hopen je nog eens hier of daar tegen te komen en als we nog iets aan tantra willen doen komen we zeker weer bij jou.
Liefs, Peer

Ik sluit me aan bij Peer: tederheid is inderdaad het woord dat ik ook zou willen gebruiken.
Verder vond ik het ook bijzonder om een aantal dagen echt alleen tijd voor elkaar te hebben, zonder opgeslokt te worden door de dagelijkse dingen.
Ik vind dat je met heel veel liefde en aandacht voor individuele mensen de groep begeleidt.
Dank je daarvoor.
Liefs, Janien
-----------------------


Wij hebben de ‘Reis naar de bron van liefde’ gevolgd, in een klein groepje. Bijzonder daarvan vonden wij niet alleen de heel prettige en persoonlijke sfeer die Shatavari creëerde, maar ook het samengaan van speelsheid en serieuze aandacht voor tantrische technieken – met oefeningen voor beweging, ademhaling en opwekken van Kundalini-energie. We vonden niet alles gemakkelijk te verwerken, maar hebben wel ervaren dat de avonden een diep effect op ons hadden en dat tantra erg verrijkend is voor onze relatie.
Shatavari, nogmaals bedankt voor je aardigheid en inzet!
Simone en Michiel.
-------------------


Tantra BASIS-training 'Reis naar de Bron van Liefde in 4 middagen
Reacties van de deelnemende paren na de 1e trainingsmiddag

Verliefdheid stroomt weer...
Ik voel me heel licht en verbonden met mezelf en mijn omgeving.
Mijn te vrouw eren voelt fijn.
Verrassend, teder, spannend, intiem, gevoelig.

Rust, liefde, verbondenheid.
Zelfverzekerd.
Verwarmend, verwend, geborgen.
Rustig, kalmte, berusting, verwondering, dankbaar.

Overgave, voldaan, geliefd.
HAPPINESS
Relaxed, rustig.
Blij, ontspannen, rust, liefde, versmelting.

Ongemakkelijk, muurtje omlaag, verbintenis, rust, heel erg concentreren, moeilijk, binnen laten.
Nieuwsgierig, verbinding, liefde, verlicht.
Geliefd, verbonden.
Extra aandacht en héél dichtbij.
----------------------------

We hebben inderdaad een lekkere rustige dag gehad. We vonden het wel heel jammer om de cursus niet gezamenlijk af te sluiten en om van de groep afscheid te nemen.
We vonden het een leuke cursus, met verrijkende oefeningen. Het heeft ons speelsheid en nieuwe inzichten ( in eigen en elkaars patronen) gebracht en veel plezier. We gaan dit pad wel voortzetten.
We vonden de opbouw van de dagen en de oefeningen mooi.
Hartelijk dank voor het delen van je kennis over deze mooie benadering. We hebben je hartelijkheid gewaardeerd. Het ga je heel goed, en wie weet tot ziens,
Petra en Frans
-----------------------


Hallo Shatavari.
Hoe hebben we het ervaren. We zagen van te voren bijzonder op tegen deze dag. Meditatie, yoga, is heel erg mijn ding en niet van Paul. We hebben er heel erg over getwijfeld of we er aan mee moesten doen. En beide hebben we besloten om het te doen. Ik ga heel vaak met Paul zijn verre reizen mee en moet me dan ook over angsten heen zetten. En nu gaat hij met mijn reis mee, en daar komen ook angsten bij kijken. Voor hem en voor mij. Wij zijn er open in en delen elkaars gevoelens. Ik ben blij dat hij meer mijn spirituele kant ziet. En merk dat we samen meer verbonden zijn. Het is veel breder dan seks in bed. Zo was de vraag ‘neem een uur per week voor jezelf’ voor Paul erg confronterend. Pieter is erg geneigd om veel te werken. Op zijn werk of in huis. Voorzichtig betreden we deze wereld, en we verluchtigen het door wat humor, kleine grapjes. Ik merk dat we er mogen zijn. Dankje voor de fijne dag.
Maandag, dinsdag, woensdag erg moe geweest, en Paul en ik slapen bijzonder diep.
P.s. Het boek vind ik erg inspirerend, vooral over het nemen van stappen en het los laten van angst.
Macha en Paul
-----------------------


Halfjaartraining BASIS 'Reis naar de Bron van Liefde 2011 in 3 middagen
We ervaren na de 3e avond al meer verbinding met elkaar. Onze seksueel samenzijn is langer en we gaan intenser in elkaar op.
Bij mezelf merk ik ook een verandering, ik merk dat ik van mezelf meer mezelf mag zijn. Het kan me niet zo veel meer schelen wat andere mensen van me denken.
Meer zelfvertrouwen voel ik. Pieter vertelde me de afgelopen avond dat hij het géven van een massage nu leuk vindt! Hij masseerde mij doorgaans maar 10 minuten
en de massage duurde die avond 75 minuten! Dat belooft wat! :-)
Nog bedankt voor de mooie avond!
Liefs, Bea - Bussum
-------------------


Bedankt voor je uitvoerige instructie. (we zijn er zelfs vanmiddag al mee aan de slag geweest) Waardering voor je aanpak eergisteren!
Hartelijk, Mark en Silvia uit Groningen
-------------------


Ik vandaag gewerkt aan onze sacred space, wat een feest.
Eindelijk kan ik/durf ik mijn eigen spiritualiteit te laten zien.
Ik heb mezelf ook zo mooi gevoeld. Wij vonden het allebei heel bijzonder om elkaar zo te groeten.
Je ziet ons dinsdag en nu met iets minder knikkende knieën.
Marga
---------------------


Halfjaartraining BASIS 'Reis naar de Bron van Liefde 2008 in 7 avonden
Hoi Shatavari,
Wat een belevenis na deze eerste avond zeg! Loop al een paar dagen met m'n hoofd in een soort wolk, erg prettig!
Groet, Tijn - Amsterdam
-------------------


Intensive VERVOLG-training 'Reis naar de Bron van Liefde 2008
Zoooo, ben eindelijk een beetje bijgekomen. Op de een of andere manier hebben de oefeningen van afgelopen vrijdag me goed geraakt, mooi, mooi.
Nog onwijs bedankt voor de fijne lessen met een prachtige opbouw, toppie!
Carla en Marijn uit Schagen
-------------------


Nog bedankt voor de cursus van vrijdag. Mart en ik waren onder de indruk.
Fijne vakantie week.
Veel liefs, Patries - Amsterdam
-------------------

Halfjaartraining BASIS 'Reis naar de Bron van Liefde 2007
Ik ben Carla 36 jaar en heb met mijn partner Marijn de training “reis van bron naar liefde” gevolgd bij TantraLife.
Toen we eraan begonnen had ik eigenlijk geen idee wat tantra was en toen bleek dat ik in verwachting was dacht ik even, “Zullen we het wel doen?”
Inmiddels kan ik vertellen dat het vooral erg leuk is en dat ik zo blij ben dat we het juist nu, met ons kindje op komst, hebben gedaan!
Voor mij is het een rustpunt, het heeft mij geleerd bewust tijd te creëren voor intimiteit en er nog meer van te genieten van onze relatie.
In een veilige en vertrouwde omgeving hebben we op speelse wijze met eenvoudige oefeningen heel veel geleerd over het vlammetje dat passie heet.
Ik kon bijvoorbeeld al goed masseren en het te leren zodat minder inspannend is om te geven maakt het een stuk prettiger om te doen.
Tantra maakt het mogelijk met vriendelijke nieuwsgierigheid te luisteren naar je gevoel en mooie inzichten te ontvangen om een relatie wakker te houden.
Het heeft mij contact, vreugde, liefde, vrijheid gegeven en het gevoel geliefd te zijn. Ik voel het als een verdieping van onze relatie en het heeft zeker bijgedragen aan mijn persoonlijke groei.
Degene bij wie het woord tantra, direct een schrikbeeld oproept van ingewikkelde standjes, wisselende partners en elkaar aanraken op
intieme plaatsen tijdens de cursus kan ik geruststellen.
Je doet alle oefeningen met je eigen partner en de nadruk ligt op het (her)ontdekken en afstemmen van elkaar.
We volgen allemaal trainingen voor werk, sport of andere zaken waardoor we elkaar uit het oog kunnen verliezen. Tantra is een goede en fijne manier om de sprankeling in een relatie in stand te houden.
Het is voor iedereen heel gemakkelijk te doen en kan echt een verrijking zijn op alle gebieden van je leven.
Carla en Marijn uit Schagen
-------------------

Belevingsmiddagen - (intro)workshops

Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor paren/singles/alleengaanden 6 maart 2016
(gegeven door Shatavari en Fred)

Liefde, speels.
Opgeladen, één.
Van de wereld, vervult, dankbaar.
Vrij, samen, voldaan, verbinding.
Bijzonder, verbonden, dankbaar, liefde.
Loslaten, blijheid, lachen.
Fijn, thanks.
Ruimte, bijzonder.



[in 2015 geen reacties gevraagd]



Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor paren/singles/aleengaanden 19 april 2014
(gegeven door Shatavari en Fred)

Zéér verrassende ervaring! Liefdevol.
Voel me verbonden met mezelf en met mijn partner.
Liefde, zachtheid, kriebels.
Warme en nieuwe ontdekkingsreis, loslaten en durven.
Bewust en samen verbonden.
Was té snel voorbij, warm gevoel.
Peaceful, slow, let go resistance, natural.
Liefde, warmte, blij en ook verdriet.
Verbindend, open, ontmoeten.
Een nieuwe opening.
Fijne tantramiddag.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 23 maart 2014
(gegeven door Shatavari en Fred)

Hele fijne middag, ik voel me héél goed.
Dank je wel Shatavari, dank je wel Fred. De oefeningen zijn héél mooi opgebouwd. Dankbaar dat ik hier bij kon zijn.
♥elijk dank voor deze lichtrijke dag, vol compasie, liefde en verbinding met elkaar. Ik hou van jullie ♥L.
Deze middag is bij een wildvreemde mijn angst voor intimiteit verdwenen door een sterk gevoel van verbondenheid. Dat vind ik zeer bijzonder en een cadeautje.
Dank jullie wel. Vanuit mijn Qigong ervaring zag ik veel herkenning en veel nieuwe inzichten. Ik ga zeker met mijn partner dóór op deze weg. Oude hippie groet, ♥-jullie.

Mooi, open & liefdevolle workshop; het leert je jezelf en de ander kennen.
Een mooie, bijzondere en vooral prettige belevenis. Bedankt!
Verruimend en bevestigend. Blijf geven en je zult blijven ontvangen.
Respectvolle, intieme middag kennismaking met tantra.
Tantra was prettig om te doen maar gemengde gevoelens.
Mijn hoofd zet mijn lichaam vast. Mooie ervaring.
Saamhorigheid, een belevenis.
----------------


Belevingsmiddag 'Be My Valentine' (verwenmiddag voor Valentijngeliefden) 16 feb 2014
(gegeven door Shatavari , Ramèsj en Fred)

We waren zeer enthousiast van de manier waarop jullie de workshop gaven. Professioneel, nuchter maar niet te nuchter, spiritueel maar niet te zweverig. Helemaal goed. We schrijven ons in voor de tantra-massage-cursus Tantric Love Touch II.

Zintuigelijk liefdesfeest!,
heerlijk ontspannend, verbonden,
warme sfeer, leuke groep,
stretch, loslaten, tederheid, zachtheid, liefde, samen,
vriendelijk, ontspannen,
straks verder... thuis,
ontspanning, verbinding, eenheid, lichte erotiek,
acceptatie, verbinding, liefde, warmte,
vertrouwen, bewustzijn,
verbinding, warmte,
kleedkamer beetje klein - cursusruimte groot,
rommelig begin,
kwetsbaar, vertrouwen, heerlijk, verbonden.
ontvangen en geven, blijdschap !
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 17 nov 2013
(gegeven door Shatavari en Fred)
Moment, mogelijkheid, energie, warm.

We hebben een heerlijke middag gehad!

Ik vond de sfeer tijdens de workshop prettig, respectvol, veilig. De opbouw van de oefeningen voelde goed. Aan het eind had ik het gevoel geroken te hebben aan een nieuwe mogelijkheid van bewust omgaan met sexuele energie. Dank je wel!

ik/wij hebben het een bijzondere ervaring gevonden.

Onze Belevingsmiddag (verder), kennismaken met tantra, op 17 november, hebben wij als GEWELDIG ervaren. De intimiteit op zo'n manier kunnen ervaren met iemand die dicht naast je staat. Het was zo Liefdevol, Teder, het Verbonden zijn, de Dankbaarheid. Het smaakt zeker naar meer! Dank jullie wel!

Wij zijn heel blij dat we vanmiddag bij jullie de belevingsmiddag hebben mee gemaakt. Vooral de rust en de ontspannen sfeer was heel prettig om te voelen. Smaakt naar meer.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 24 maart 2013
(gegeven door Fred en zijn Shakti)
Liefdevol, aanraking!, fijne sfeer, enerverend, warm.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 9 juni 2013
Relaxed, verbondenheid, bloem, schoonheid, zweverig, ontspanning, het viel mee, T-splitsing, grenzen.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 27 januari 2013
Nieuw, loslaten, overgave, Ayurveda, nieuw begin.
----------------


Valentijns-tantra-verwendag 10 feb 2013
Open; liefdevol, bijzonder, ontspannen, vaker?
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 28 okt 2012
Bijzonder, blijdschap, samen zijn, warmte, ontroering, heling, ontmoeting, rust, veiligheid, warmte, geborgenheid, ontspanning, liefde, ontroerd, openheid, aanraking, rust, overgave, gelijkwaardigheid, balans, VRIJHEID, liefde, geborgenheid, een fijne workshop. Ik kreeg meer verbinding met mezelf, partner en anderen.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 5 feb 2012
(gegeven door Shatavari en Fred)
Apart, verrijkend, smelten, tederheid, dichtbij, liefde, beweging, veilig, acceptatie, geraakt, hart, verbinding, helend, speels, stromen, emotie, nieuwsgierig, leuk, grappig, voelbaar, weerstand, loslaten, innerlijke kracht. 'Fijne hernieuwde kennismaking en smaakt naar meer; 'Ik ben dankbaar'.
----------------


Belevingsmiddag 'Spelen met vrouw-man-energie' voor singles/paren 6 november 2011
(gegeven door Fred en zijn Shakti)
Wat een mooie ervaring afgelopen zondag. Ik had een mooie onverwachte "gelegenheidspartner" en er is echt iets in me los gemaakt. Ik wil me dan ook graag opgeven voor de volgende Belevingsmiddag 'Awakening of Your Senses'.

Loslaten, vrouw voelen, vurige energie, interesting, plezier, de weg, warm, heerlijk, interessant, dubbel, vrouwelijke kracht, verbinding, fijn, ontdekken, nieuw, super.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 16 oktober 2011
(gegeven door Shatavari en Fred)

Enkele woorden van deelnemers: Geweldig!, liefde, vertrouwen, verbinding, fijn, pijnlijk, verdrietig, mooi, zonnig, vrouw, openhartig, intiem, zacht, diepgang.

'Inderdaad ben ik met een heerlijk gevoel thuisgekomen. Ik vond, dat jullie alletwee een voortreffelijke cursus gaven, geef dat ook nog door aan Fred, ik had hem ook graag nog even gehugd. Jullie alletwee hebben veel gaven, vullen elkaar prachtig aan en hebben ook veel kennis en dragen dat dat ook graag over. Aangezien ik al jaren bij Anita cursussen volg, kwam een gedeelte me wel bekend voor en juist dat maakte het voor mij ook zo vertrouwd. Je hebt vast wel gezien, hoe enthousiast ik was en aan 'N' had ik een geweldige partner. We hebben al contact gehad en hopen ook samen bij jullie nog meer cursussen te volgen, we denken daarbij met name aan de Tantric Love Touch.' Dus lieve Shatavari we komen elkaar vast snel weer tegen en ik wens je verder succes met je cursus! Zachte en warme knuffels vanuit Assen, voor jou, Ramesj en Fred. Liefs, 'Tineke'.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 26 juni 2011
(gegeven door Shatavari en Fred)
Enkele woorden van de deelnemers: Sensationele belevenis; dankbaar voor een nieuw leven; verbondenheid, liefdevol, heerlijk, fijn om te geven en te ontvangen; meer voelen en minder denken; zweverig en ontspannen; warmte, liefde, genegenheid, dankbaar, energie; prettig ontspannen; kracht, verbinding, vertrouwen, twijfel, overgave, overwinning; verbazend gelijk, emotioneel, contact, intens, direct, open; blijdschap, leerzaam en met liefdevolle aandacht; kracht; warmte, blij en verdrietig; toenemende nieuwsgierigheid.
----------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 6 feb 2011
(gegeven door Shatavari en Fred)

Enkele woorden van de deelnemers: welkom thuis, liefde, zacht, blij, nieuwe ervaring, verbinding, ontspanning, tevreden, dankbaar, rust.
'Mooie workshop. Diepe liefde ervaren waarvan ik wist dat die echt zou moeten bestaan!'.
----------------


Belevingsmiddag 'Awakening of Your Senses + Massage' voor singles/paren 5 juni 2011
(gegeven door Fred)

Ik heb genoten zondag, was fantastisch. Voor het eerst bloot gemasseerd en in een groep. Voelde veilig en heerlijk om te geven en te krijgen.
Ik wil graag Tantra massage leren in het najaar. Heel hartelijk bedankt voor deze ervaring.
Annemieke
---------------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 20 nov 2010
(gegeven door Shatavari en Fred)

Enkele woorden van de deelnemers: liefde, rust, vrede, stilte, speelweide, Whooow: méér, zachtheid, verbinding, warmte, acceptatie, ondeugend, sensueel, vitaal, rust en vrede, mezelf zijn, leegte, niets, lichtheid, zon, ontspanning, licht.
'Ik vond het heel fijn om mee te doen, ‘t was een cadeautje. Jullie zijn erg goed qua aandacht en opbouw. Ik ben van plan om nog een keer te komen'
Karla – Coach – uit Zeeland
-------------------


Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' voor singles/paren 26 juni 2010
(gegeven door Shatavari en Fred)

Enkele woorden van de deelnemers: Kippevel, proeven, verrassend, bestemming gevonden, zalig, dichterbij, onverwacht, verwarrend, sensatie, ontluikend, lekker ontspannen.
-------------------


Belevingsmiddag ‘Kennis maken met Tantra’ singles/paren op 26 juni 2010
(gegeven door Shatavari en Fred)
Dank jullie wel voor deze bijzondere ervaring. Jullie straalden openheid, onbevangenheid en kennis uit. En fijn dat de anderen ook zo vriendelijk waren.
Een heel nieuwe verbintenis. Het was ontzettend liefdevol en rustgevend maar ook confronterend.
Ik heb mezelf dank zij jullie in de tantra gevonden. Werkelijk contact met jezelf en de ander.
En hopelijk kan ik, net als jullie, dit later met mijn ex-vriend delen in een sterke vriendschap.
Sevaka en Arie uit Amsterdam
-------------------


Bedankt voor de interessante kennismaking afgelopen zaterdag. Vond het heel bijzonder om te zien hoe alle stelletjes weer helemaal verliefd naar elkaar zaten te kijken op het einde.
Margreet uit Amersfoort
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren
-------------------


“We wisten niets van tantra maar dit is een aangename kennismaking. Totaal en wezenlijk geraakt. Zachtheid en respect voor wie je als individue bent. We wisten niet dat het zo kon zijn. Graag nog meer van deze verwennerij”.
Rita 39 jr & Henk 43 jr, ondernemers
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren
-------------------


Geweldig bedankt voor de fijne belevingsmiddag. Ik vond het fijn om te zien dat jullie grenzen van een ieder respecteren en daar heel fijn mee omgaan. Met een liefdevolle groet,
Marco uit Vinkeveen
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren
-------------------


Ik wil jullie ook namens Manon, bedanken voor de interessante inleiding in de tantrische levenshouding tijdens de Kennismakingsmiddag van afgelopen zaterdag.
Naar mijn idee werd vooral het meditatieve element benadrukt. Het was voor ons een rustpunt in een erg hectische periode.
Uit jullie informatie had ik begrepen dat jullie nadruk echt ligt op een liefdevolle benadering. Dit bleek ook in werkelijkheid zo te zijn.
Harry en Manon uit Almere
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren
-------------------


Ha, Shatavari & Ramèsj,
MMMMmmmmmmh ..... we hebben het weekend nog heerlijk nagenoten van de Belevingsdag van afgelopen zaterdag. Ik wens jullie een fijne dag.
Namasté en lieve groet,
Lena en Gerard uit Amsterdam
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren

-------------------


Bedankt voor de lieve en warme Kennismakingsmiddag.
Ik vond de oefening mooi waarin je de hand van de ander op een plek legt die de ander had aangegeven; dat was echt contact maken. Gewoon 'zijn' met de ander; ik kon de ander voelen en werkelijk zien. Ik kreeg geen oneigenlijk beeld op mijn ogen dat mij verblindde.
Gert Jan uit Noord-Holland
Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra' singles/paren
-------------------


Het was een geweldige dag gisteren, wij waren er heel blij mee en voelden ons uitstekend. Wat is het toch belangrijk als partners, zo uitvoerig stil te staan bij elkaar en bij jezelf. We worden in deze tijd echt voortgejaagd, waardoor zoveel waarden van het leven in je beleving dreigen te vervlakken. Wat is er mooier dan te ervaren dat iemand van je houd en haar leven met je wilt delen. Op zo'n dag wordt dat toch weer heel duidelijk voelbaar. We waren echt even een hele dag in een paradijsje. Dank voor jullie liefdevolle inzet en energie.
Liefs Bernard & Stephanie uit Amsterdam.
Belevingsdag 'massage 'Aanraken en geraakt worden'

MassageDagcursus 'Tantric Love Touch' I, II of III

(gegeven door Shatavari en Ramèsj)

Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 19 april 2015.
Verrast, speciaal.
Rust, warm, opgeladen met energie.
Liefdevol.
Fijn.
Voldaan.
Mooie ervaring.
Rust.
Inspirerend.


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 8 november 2014.

Warmte, bijzonder, te kort.
Verrassend, relaxed, intiem.
Liefde, lichaam, aarde.
Compassie, adem, verbinding.
Warmte, samenzijn, vrijheid.
Warmte, samenzijn, vrijheid, stilte en rust.
Geslaagd experiment :-) en ontmoeting.
Fijne dag.
Samen, leven, warmte, saamhorigheid.



Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 18 mei 2014.
Ik voel me geëerd in mijn vrouw zijn; een verrijkende ervaring.

We hebben ervan genoten afgelopen zondag, echt lange tijd nemen om elkaar te verwennen zonder seks ... een ideale voorbereiding voor een lange opwindende nacht HIHI.
De energie tintelt hier nog door, de cursus heeft weer nieuwe inzichten opgeleverd, dank!

Een fijne dag om elkaar lekker te verwennen, zonder mijzelf te verliezen in de opwinding van mijn partner. Er is enkel de mogelijkheid om mijn vrouw te masseren, en daar kon ik dan ook volledig m'n focus op leggen.
Verstilde kracht en liefdevol.


Lieve Shatavari en Ramèsj,
Ik had geen woord. Mijn ervaring is niet in woorden te beschrijven. De interactie die ik voelde met Micha mijn man is ook niet in een woord te beschrijven. Dit is een gevoel die veel meer omvat dan woorden kunnen uitdrukken. Hoe Micha me aankeek met zoveel intensiteit, liefde, gevoel, diepgang is niet te beschrijven. Ook wat het met mij zelf gedaan heeft is heel breed en diep. Ontwapenend, bevrijdend, geborgenheid, (ont)spannend, verdiepend is wat het mij verbaal gegeven heeft, echter non-verbaal is het veel meer.
We zijn erg geïnteresseerd in de Tantric Love Touch III.
Namasté, groetjes, Isolde en Micha
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 3 november 2013.
Een hartverwarmende ontdekkingsreis; rust; fijne dag; engeltjes gevoel en voel me meer geaard; rust, dankbaar en hoger niveau; blij gevoel en heel warme energie, intens genieten; prettige ervaring in fijne groep; ontspanning en warm; weet het nog niet zo goed nog even verwerken; ontdekkingsreis.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 26 mei 2013.
Respectvol, verbonden, dankbaar, liefde tussen mensen, een heerlijk relaxed gevoel, rust, gelukkig, fijn, ontspannen, gratefull, samen verbonden, stromend.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 7 april 2013.
Innerlijke rust en spirituele verbondenheid, vrijheid in stromen, voelen-ruiken-zacht, ontspannend, verbindend, rustgevend, liefde en verbinding, rustgevende dag samen.
-------------------


Tantra-Massage-verdiepingscursus 'Tantric Love Touch' III op 30 juni 2012.
Lieve Shatavari & Ramesj, wij willen jullie bedanken voor het warme ontvangst en de mooie avond. Wij hebben ons erg verbonden gevoeld met elkaar en zijn daardoor samen naar een hoger level gegaan. Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, warmte, gezelligheid en openheid waardoor deze avond weer een prachtige ervaring was !
Liefs, Peter & Renate
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 3 juni 2012.
(dit keer gegeven door Shatavari en Fred)

Mooi, fijn, verbonden; bijzonder, hard werken, natuurlijk, vrijheid, overgave, genieten; stromen; gesterkt vertrouwen, voldaan; relaxed, thuiskomen; rustig en tevreden; levenservaring, relaxed, liefde, bijzonder.

'Rust en tijd nemen voor elkaar'. Willem & Sandra.

'Bedankt voor de ervaringen'. Elise & Paul.

'Nog hartelijk bedankt voor de mooie dag gisteren' Anoek & Richard.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II op 3 juni 2012.
'Lieve Shatavari en Fred,
'Na 2 dagen nog steeds niet geland. Ik zou eigenlijk heel hard aan het werk moeten zijn nu... maar dat staat de serene rust in mijn lijf nog niet toe. Celine (we noemen elkaar liever Shakti en Shiva sinds zondag, hahaha), is net vertrokken naar haar werk na een heerlijke nacht in elkaars armen. Nog meer dan na TLT I in november zijn we deze keer helemaal vervuld van een warm en intens gevoel van eenheid en warme energie.

Tijdens de bijeenkomst zondag waren we allebei nog niet hersteld van een griep. Tegen het einde van de dag was Celine zelfs echt niet meer lekker. Fred en jij zullen het vast gemerkt hebben. Daardoor zaten we allebei ook niet lekker in ons lijf en konden we moeilijk in het moment blijven en volledig in elkaar opgaan. Desondanks is er gedurende de dag blijkbaar iets geland bij ons want sindsdien is er sprake van dat intense gevoel. Gisteravond zijn we om 21:00 uur naar bed gegaan en hebben we een heerlijke avond gehad samen. Van ons tweeën is Celine het meest op een mannelijke manier op het orgasme gericht. Als ze opgewonden raakt gaat ze heel doelgericht op haar orgasme af, dat beleeft ze dan explosief en daarna glijdt ze in een diepe ontspanning die makkelijk overgaat in slaap. Een echte vent dus :-)
Met de stemming van zondag nog in ons lijf hebben we gisteren afgesproken dat we dat nu niet zouden laten gebeuren. We hebben alle yoni technieken weer geprobeerd en bij elke techniek hebben we, heel gezellig, geëvalueerd wat ze met Celine deden en ik heb me daarbij inderdaad als stuurman gedragen op het schip waar Celine kapitein van was. Dit besef komt trouwens nu pas, nu ik dit schrijf. Ik heb heel bewust de hart-sex techniek toegepast en, pas na een uur of zo, kon Celine zich in haar ademhaling helemaal afstemmen op haar lijf. Wat heel goed werkt is dat Celine bij de verschillende technieken aangaf of ze het vuurtje opstookten of juist heel ontspannend werkten (up-down gebruikten we voor het gemak). Steeds als ze dichter naar een orgasme ging verbond ik haar energie met haar hart en daardoor kwamen we steeds meer in een gevoel van 'flow'. Toen ze eindelijk, lang na 00:00 uur, een orgasme kreeg bleef ze er echt in hangen en ervoer ze het gevoel werkelijk door haar hele lijf. Na 10 minuten was het er nog steeds en gingen de sidderingen nog door haar lijf! Celine gaf aan dat ze nog nooit zo'n intense ervaring had meegemaakt en wij, nuchtere wetenschappers, moesten toegeven dat Margot Anands beschrijving van Sexuele Extase misschien toch wel een adequate beschrijving is.

Shatavari, ik wilde je dit niet onthouden. Heel erg veel dank voor de mooie, warme en vertrouwen wekkende manier waarop jij en Fred de cursus hebben gegeven. Beide cursussen begonnen voor Celine door de griep met een licht gevoel van onbehagen en eindigden met een sterke overtuiging dat het goed was. We konden altijd al erg fijn genieten van elkaar maar jouw cursus heeft onze ogen geopend voor een volledig nieuwe beleving van elkaar, intenser, opener en hechter! Ik geloof echt dat deze twee cerebrale typjes hiero tantrika's aan het worden zijn!

een stevige hug van ons allebei!
Hans & Celine
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 1 april 2012.
Warm en lief; zalig; lekker, fijn, heerlijk, passie, liefde, zweet, hard werken; licht; open en zacht; ontspannen; warmte.
-------------------

Marja en ik willen jou en Ramèsj graag nog eens bedanken voor de mooie, relaxte en fijne dag. Heel bijzonder voor ons, fijne plek, fijne groep en goed georganiseerd, heerlijke massages. Mooi om te ontdekken dat je elkaar na 25 jaar (vandaag op de kop af..) nog op manieren kunt aanraken en een kusje kunt geven die je nog niet eerder had meegemaakt.
We hebben echt genoten, en proberen nu maar even zo lang mogelijk op ons roze wolkje te blijven. Het aftellen naar 3 juni is begonnen :-).
Warme groet, Marja en Wim
-------------------


We hebben enkele dagen nog heerlijk nageresoneerd ;
Liefs, Jackie en Sasha
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 27 nov 2011.
Genoten, geborgenheid, liefdevol, vrijheid, genieten. 'Openheid, vertrouwen, verbonden, intens contact'
'Dank jullie wel voor deze geweldige ervaring!' Namasté, Peter en Renate.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 6 nov 2011.
'
Hallo Shatavari en Ramesj,
Nu, een dag na de training met jullie, zitten we nog steeds in een heerlijke roes samen. We hebben al 13 jaar een heel goede relatie maar jullie cursus heeft daar nog eens positief aan bijgedragen. Ik durf nu al te zeggen dat tantra bij draagt aan elke goede relatie!' We hadden nog helemaal niet nagedacht over een vervolg maar toen we hoorden dat TLT2 snel zal zijn, hebben we meteen onze agenda's gepakt. Belangrijkste vraag is natuurlijk: hebben jullie nog plaats? Hoe dan ook, we zien uit naar een vervolg.
Warme groet van ons alletwee', Hans en Celine.


'I felt connected to my partner in a special and different way. What a special experience, to give and receive at the same time'.

'De tijd stond de hele dag een beetje stil. We zijn in een erg aangenaam gezelschap en een veilige setting, heerlijk tot elkaar gekomen. Zouden het zo weer doen, en dat doen we dan wellicht ook!.'

Enkele woorden van de deelnemers aan het einde van de dag: 'Geluk, dankbaarheid en verbondenheid; Weer samen plezier; Elkaar (her)ontdekken, plezier; Bedankt voor de fijne ervaring'.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 17 april 2011.
Delen, ondeugend, fijn, wauw, diepe ontspanning, verbinding, blij, lekker.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. 13 feb 2011.
Na meer dan een maand na de dagcursus, wil ik jullie nogmaals bedanken. Zowel Astrid als ikzelf vonden dat dit de beste cursus is die wij gevolgd hebben, en je weet dat wij er al enkele elders hebben gedaan. Wij vonden het zeer intiem maar ook zeer open. De begeleiding was super en zoals aangekondigd was er geen tijd om zich zorgen te maken. Ook de groep viel zeer goed mee: niet te groot en zeer sympathiek.

De Kamasutra massage was uitzonderlijk en uniek. Wij hebben sindsdien nog geen enkele massage of techniek van die dag toegepast maar het heeft wél iets losgemaakt bij ons; we staan veel meer open voor mekaar, vooral op lichamelijk vlak - aanrakingen - en er is bijna een samenzweerdersgedrag op de manier we mekaar bijvoorbeeld aankijken.
Groeten, Hubrecht en Astrid uit omgeving Mechelen - België, 71 en 73 jaar.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' I. op 13 februari 2011
"
Het was een genoegen de tantra te mogen ervaren met jullie. Ik geniet nog na."

Meer verbonden, gedeelde vreugde is dubbele vreugde, liefde, genoten dank u wel, warmte, thuis, dank jullie wel. 'Dankbaarheid, harmonie en respect; een warm bad'; 'Warmte, stroming, liefde, respect en openheid'.
-------------------


Tantra-Massage-verdiepingsavond 'Tantric Love Touch' III. op 20 januari 2011
Met ons gaat het goed, we zijn steeds aan het oefenen met strelingen, Carla geniet er van. Ik vind elke aanraking lekker. Nog dank voor jullie lessen! Kan ik de glide-olie bij jullie bestellen?
Johan en Christel uit 's Hertogenbosch
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 28 november 2010
“Het is geweldig fijn met me en ik heb een heerlijke dag gehad afgelopen zondag bij de Tantramassagecursus ‘Tantric Love Touch II’. Silvia heeft gezegd dat ze ook enorm heeft genoten. Ik vind de ongedwongen wijze waarop jij en Ramèsj de training geven heel fijn en het zorgde er voor dat ik me veilig en vertrouwd voelde en geheel in het hier en nu kon zijn waardoor mijn energie heerlijk kon stromen. Ik hoop dat ik nog vaker kan deelnemen bij jullie. Ik ben gelukkig getrouwd maar ik heb een grote behoefte om me te verdiepen in tantra. Omdat mijn vrouw heeft aangegeven dat ze zich niet comfortabel voelt in dit soort workshops hebben we afgesproken dat ik deze workshops volg met iemand anders en dat ik het vervolgens inbreng in onze relatie. En dat werkt tot op heden erg goed.
Ik heb Silvia trouwens leren kennen via een contact advertentie op jullie site!”
Met een liefdevolle groet, René uit Vinkeveen.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op 28 november 2010

"Net als TLTouch I. in oktober was deze dag weer helemaal goed."
Erik en Josje uit Eelde.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II. op28 nov. 2010
Vervuld, Ultieme verbinding, Lekker (loom), Energie, Eén met alles wat er is, voldaan.
-------------------


Tantrische Massage-aanraakcursus 'Tantric Love Touch' I. op 17 oktober 2010

Hallo Shatavari en Ramesj, allereerst nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige cursus. Het heeft veel losgemaakt, bij ons beiden, en we voelen dat het behoorlijk doorwerkt. Het heeft in ieder geval een heel bijzondere uitwerking op onze relatie gehad.
Victor en Rosa uit Sittard
-------------------


Tantrische Massage-aanraakcursus 'Tantric Love Touch' I. op 17 oktober 2010

Eén woord van de deelnemers aan het einde van de dag:
Verbinding, Genieten, Verbonden, Vredig, Liefde, Kind, Rust, Energie, Stilte, Zacht stromend.
Verwachting is meer dan uitgekomen!
Erik en Josje uit Eelde.
-------------------


Tantrische Massage-aanraakcursus 'Tantric Love Touch' I.

'
Openbaring - wordt vervolgd, intens, warmte, diep!, bedankt voor de vrijheid, verlichting, voelt alsof spanning is afgevallen - heerlijk gevoel, veiligheid omgeving en groep, energie, heerlijk rust en lol - geweldig - dank, geloof in jezelf, hoop voor de toekomst, liefde en nu - dank je wel!, ontspannen, liefde en hoopvol in afwachting van meer.'
-------------------


Tantrische Massage-aanraakcursus 'Tantric Love Touch' I. Arie en Janine uit Elst -
Ik wil jullie nog even bedanken voor de bijzondere ervaring die we afgelopen zaterdag bij jullie hebben opgedaan. We hebben er beiden van genoten en het nodige opgestoken. Een zeer geslaagde dag. We brengen jullie ‘lessen’ al in de praktijk en met succes!
Ik zie tantra zoals jullie het brengen (en zo is het ook bedoeld, neem ik aan ) als ‘een intense en langdurige liefkozing van je partner en jezelf’. We gaan nu verder met de opgedane ervaringen en proberen uit het boek ook het nodige te leren. Voorlopig kunnen we vooruit.
-------------------


Tantra-Massage-cursus 'Tantric Love Touch' II.
Ik verheug me enorm op de Basis training 'Reis naar de Bron van Liefde' in het najaar, Tantric Love Touch-II vond ik echt fantastisch!
Lieve groet, Joop - Ellen
-------------------

Vrouwen Tantra groep

Tantra Vrouwen 2-daagse 2, 3 augustus 2014 in Lichtfontein in Appelscha.
(Gegeven door Shatavari en assistentie van Tiny)


Er zijn weer 10 godinnen geboren! ;-) Shatavari.


>> Uitgebreide testimonial 'De flow van een vrouw'


Lieve Shatavari,
- Nogmaals bedankt voor het afgelopen mooie weekend! Vond het héél bijzonder om dit zo te ervaren. Lastig om het in woorden uit te drukken maar het heeft zoveel voor mij betekend. Ik ben echt weer een stukje meer open gegaan merk ik, zachter geworden en tegelijkertijd krachtiger. Zooo mooi. Dit vervult mij met veel dankbaarheid voor de ervaring. Dank je wel...'


- '
Wat een bijzondere ervaring! Het is precies wat ik nodig had op het juiste moment. Dit weekend was een prachtig begin van een nieuwe reis want dit is wat ik zoek en waar ik verder in wil gaan.'


- 'Bedankt voor de lessen die je hebt doorgegeven!'


- 'Ik wil je laten weten hoe het de afgelopen dagen, na de workshop is geweest. Maandag voelde ik me 'bewogen' in mijn lijf. Alsof er iets in beweging was gezet wat er normaal niet is. Soort spierpijn, maar niet in mijn spieren :). Vooral in mijn onderrug en buik. Ik ben yoga oefeningen gaan doen elke dag omdat ik het wel in beweging wil houden, ik moet nog wel een beetje zoeken hoe ik dit kan vormgeven. Ik denk dat er in het boek wat ik heb gekocht (de sensuele vrouw) nog wel dingen staan waar ik wat uit kan halen.
Bij andere vrouwen voel ik mij vooral rustiger dan voorheen. Toen voelde ik me wat meer onzeker. Ik denk dat ik me nu rustiger voel omdat ik me bewuster van mijzelf en vrouwen opzich voel. Ook in het contact met andere vrouwen voel ik me bewuster van mijzelf. Ik merk dat ik minder behoefte heb nu even aan contact met mannen en juist meer aan contact met vrouwen. Alleen en bij vrouwen kan ik de vrouwenenergie blijven voelen, bij mannen niet. Dan sta ik er zelf niet zo open voor.'

- 'Dank je wel Shatavari voor het geweldige weekend die ik samen met de andere vrouwen door mocht brengen. Ik vond het een prachtige ervaring'!


- 'Bedankt voor het mooie weekend.'


- 'Nogmaals dank voor het mooie inspirerende weekend en de uitgebreide mails.'


- Enkele losse woorden van de deelnemende vrouwen aan het einde van de workshop:
Vertrouwen, vrouwelijkheid, loslaten, helende tranen, respect, eervol, zachtheid.
Liefde & Harmonie.
Rustig, sisters, houden van jezelf.
Liefde, verbonden, vertrouwen.
Kracht, subtiel, acceptatie.
Verruimd, moed, vriendschap, dansen.
Zachtheid.
Vrijheid, samen.
Delen, ondersteuning, Godinnen.
Veiligheid, durf, plezier.

Privé sessies/ - Belevingsmiddag / Tantra coaching

Individuele Belevingsmiddag met Shatavari
Ik heb met Shatavari een aantal sessies Somatic Experiencing (SE) meegemaakt die mij geholpen hebben dieper in mijn lijf te beleven wat vroegere ervaringen teweeg hebben gebracht. Ik heb hierdoor een beter lichaamsbewustzijn gekregen en kan daardoor meer mijn gevoelens ervaren en hier meer mee 'zijn'. Dit heeft me daardoor weer nieuwe inzichten gegeven. Daarnaast heb ik een mix van meditatie, tantra en yoga sessies ondergaan, technieken geleerd en verrijkende ervaringen opgedaan. De zachte en liefdevolle massage die Shatavari gaf, heeft een zeer diepe ontspannende en daardoor krachtige werking op mij gehad. Een mooie en diepe liefdevolle belevenis!
Hans
---------------------


individuele man-training met Ramèsj
Alle oefeningen die ik met Ramesj heb gedaan waren en zijn waardevol. De waarde van onze oefeningen blijkt mijns inziens vooral uit het feit dat ik me, ondanks alles, zelfverzekerder voel dan ooit. Ik sport veel en wordt in de sportschool steeds minder gecorrigeerd op het feit dat ik ineengedoken sta of zit. Ik loop automatisch blijkbaar iets meer rechtop en neem iets meer plek in dan voorheen en dat mag bijzonder heten.
Ik hoop ook dat er nog veel mensen de vruchten mogen plukken van jou en jullie openheid, onbevooroordeeldheid, warmte en helende handen.
Hartelijke groeten, Bas
-----------------------


Individuele tantra-trainingsessie met Shatavari

Nogmaals hartelijk dank voor een fijne, warme en liefdevolle ervaring. We hebben het er nog lang over gehad op de terugweg. Onze ervaring bleek te verschillen. Eileen had soms nog moeite om los te laten (voor zichzelf als voor mij). Dat kwam en ging, maar is ook niet vreemd. Eileen heeft dit in het dagelijks leven ook. Sterker nog: het was een van de redenen om dit met jullie te proberen.
En het heeft zeker zijn werking gehad! Het sijpelt nu door en Eileen raakt nog meer enthousiast over de ervaring. Ze wil zich met mij ook graag meer in de materie verdiepen en leren om los te laten, jezelf te zijn en te genieten. We weten zeker dat een volgende keer bij jullie dit nog beter zou lukken! We zijn ook sterk geinteresseerd in de cursus. Hou ons maar op de hoogte.
In de tussentijd gaan we zelf fijn aan het oefenen!
Nogmaals hartelijk dank!
Jasper en Eileen
-----------------------


Individuele Belevingsmiddag met Shatavari
Dank je wel voor de bijzondere ervaring van gisteren. Het heeft Helene en mezelf weer in laten zien hoe wij tot elkaar staan. Wat mij goed zal bijblijven is het luisteren zonder dialoog. Elke dag leer je weer een beetje :-)
Met hartelijk groeten, Hilde & Eric
----------------------


Individuele trainingsessie bij Shatavari

Na weer zo'n bijzondere en heerlijke sessie,kan ik het niet laten om iets van mij te laten horen. Vooral de massage gaf mij een gevoel van.........warmte, overgave, geborgenheid, GEWOON HEERLIJK! Een Oosterse wijsheid zegt 'De prachtigste bloemen bloeien vaak in het verborgene.'
Lieve groet, Huub
----------------------


Individuele Belevingsmiddag bij Shatavari
Shatavari. Je bent een schatje :-) met een groot hart vol zonnestralen!
Namasté, Hendrik
-----------------------


Individuele vrouw-training bij Shatavari

Heel fijn om zo`n aardse vrouw mee te maken en ook zo licht. Dank je voor de sessie het was precies wat ik nodig had. Ik reed heel blij terug en vooral ook heel vrolijk. Ik had de intenties al enkele maanden om de dingen te doen waarvan we voelden in de sessie dat dat nodig was: Zoals beweging,naar m`n innerlijk gaan met zachtheid en licht en me niet " laten leven" maar ik was helemaal vastgelopen. Ik voelde ook na de sessie dat ik mijn vriend wel weer wil ontmoeten en de dingen die we ons voorgenomen hadden om samen te doen, door te laten gaan. Ik heb hem ook helderder kunnen vertellen, wat ik wil leren. Alleen nu met veel meer ruimte en ik weet veel beter wat de aandacht nodig heeft. Daar ben ik je dankbaar voor. ....Kei-tje ! Fijne vakantie gewenst en ik hoor je voorstel wel voor verdere sessies.
Namaste, Cathy
----------------------


Individuele Verwenavond bij Shatavari & Ramèsj

"Ik heb de verwendag als bijzonder ervaren. Je partner te eren en als een Godin beschouwen door haar op een speciale manier aan te kijken, was een ervaring die ik niet snel zal vergeten. En dan de zintuig-oefening, wat een feest voor de zintuigen was dat. Ik merkte dat, omdat ik geblinddoekt was, mijn andere zintuigen enorm scherp werden.
Shatavari, dank je wel voor deze fijne middag!"
Namasté, Marc en Annemarie
----------------------


Individuele tantra-training voor een vrouw bij Shatavari
Hoi Shatavari,
Het gaat nu goed en ik heb veel gehad aan de gesprekken, maar bovenal ook de oefeningen die je me hebt gegeven. Ik kan er goed mee verder en er gebeurd ook het een en ander in mezelf, waardoor de beleving van het probleem veranderd. Ik heb de ondersteuning heel prettig heb gevonden, met name de manier waarop je met respect voor mijn grenzen me toch kon uitdagen daar steeds een beetje overheen te gaan. Vanuit vrije wil bedoel ik, zonder dat er iets geforceerd is. Ik heb me serieus genomen gevoeld in mijn eigen dingen en dat heeft me goed gedaan. Precies zoals je het in de mail verwoord; de kracht is er wel maar ik hoop dat de zachte en sensuele kant ook meer naar buiten kan komen, zo heb ik het ook gevoeld. Nogmaals bedankt en het ga je goed!!!
Groetjes, Sasha omgeving Den Haag.
-------------------


Individuele healingsessie bij Shatavari
Zo op het einde van 2010 wil ik je bedanken voor je lezende ogen en waardevolle woorden die je tot me schreef. Voor de mooie sessie die ik mocht hebben bij en met jou. Voor dat alles een diepe buiging.
Peter uit omgeving Venlo
-------------------



Individuele Belevingsmiddag 'Kennis maken met Tantra' bij Shatavari.
De Individuele Belevingsmiddag 'Kennis maken met tantra' was een práchtige ervaring, het was alsof ik opnieuw trouwde, erg ontroerend.
M & M uit Amsterdam
-------------------


Individuele Belevingsmiddag 'Kennis maken met Tantra' bij Shatavari.
Bedankt voor een vertrouwd aanvoelende reis in stilte en inspiratie in aandacht en liefde voor elkaar. Dankzij jou konden wij opgaan in onszelf en in elkaar. De Belevingsmiddag vormt voor ons een prachtig vertrekpunt naar een nog inniger relatie en sterkere liefdesband. Bedankt en een warme groet,
H en S uit Hengelo -
-------------------


Individuele Tantratraining bij Shatavari.
Shatavari we willen je hartelijk danken voor de wijze “tantralessen” in de ruim 2 jaar dat we bij je waren. We hebben het als zeer bijzonder ervaren en het heeft ons een extra verdieping in onze relatie gegeven. En daar heb jij zeker een mooie rol in gespeeld. We vinden dat je het heel zorgvuldig, met vertrouwen en gezellig en spannend doet. Dus dankjewel voor je inspanningen.
We wensen je veel succes met alles wat jij en Ramèsj verder ondernemen: op tantragebied natuurlijk en ook privé en wat betreft gezondheid. We zullen te pas en te onpas reclame voor je maken als dat zo uitkomt.
Hartelijke groet, liefs en namasté !
Jelle en Michella omgeving Rotterdam
-------------------


Individuele training Tantra en Seksueel Bewustzijn 'Méér genieten' bij Shatavari.
Lieve Shatavari. Het trof me echt enorm hoe je met zoveel liefde en aandacht deze training met ons hebt doorgebracht. Onze vaste "maandagavond" was onvergetelijk mede door de tips en achtergronden die we kregen. Judith ging vanochtend stralend de deur uit en we hebben allebei het gevoel een grote stap gemaakt te hebben. Ik heb nu al zin in een vervolgtraining.............
Kees, 45 jr. leraar VWO en Judith 35 jr.
-------------------


Individuele Belevingsmiddag 'Kennis maken Tantra' bij Shatavari.
Lieve Shatavari,
Middels dit mailtje willen wij jou bedanken voor de heerlijke tantra ervaring. Beginnend bij de warme en sfeervolle ontvangst met ontspannende muziek en geur van essentiele olien. De manier waarop je op ons begeleid, met name jou betrokkenheid, zorgen voor een fijne en prettige sfeer.
Tantra geeft voor ons de mogelijkheid om, tussen alle dagelijkse beslommeringen door, even volledig stil te staan bij elkaar. De oefeningen en daarbij jou aanmoedigingen nodigen uit, om dingen te ontdekken over elkaar, en met elkaar. Ook waar we ons normaal niet zo snel aan zouden overgeven. Tantra helpt ons om ons nog meer open te stellen, en te genieten van elkaar.
Namaste, Natascha en Jeroen uit Maastricht
-------------------


Individuele training Tantra en Seksueel Bewustzijn 'Méér genieten,'bij Shatavari.
We kijken al weer uit naar de volgende sessie.
Het is ons heel goed bevallen.
Een geheel nieuwe wereld.
We denken er beide veel aan te hebben.
P uit Houten
-------------------


Individuele VROUW-training Tantra en Seksueel Bewustzijn 'Méér genieten,' bij Shatavari.

'Jouw begeleiding Shatavari is voor mij, en voor ons een belangrijke katalysator
geweest en geeft een heel helder referentiekader om in de seks de
communicatie open te houden. Ik ben je daar dan ook innig dankbaar voor!'
Tineke uit Den Bosch, Communicatietrainer
-------------------


Individuele training Tantra en Seksueel Bewustzijn 'Wéér genieten' bij Shatavari.

“Als je al zo lang bij elkaar bent dan denk je dat je de ander kent en weet wat zij prettig vindt. Door stap voor stap te leren opnieuw keuzes te maken besef je wat je oversloeg. Seksualiteit gaat nog steeds niet zoals we zouden willen maar we zijn op de goede weg”.
Jos 58 jr & Caro 51 jr.
-------------------


Individuele Belevingsmiddag bij Shatavari.
Shatavari. Allereerst wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de
belevingsmiddag "Kennismaking met Tantra" die ik woensdag met je heb mogen meemaken. Ondanks dat dit onze eerste gezamenlijke ervaring was, voelde ik mij al snel erg vertrouwd in jouw omgeving. Ik heb dus ook geen moment spijt gehad van mijn beslissing vooraf om mijzelf innerlijk volledig bloot te geven.
Garuda Ayr uit Amsterdam
-------------------



“Ontspanning, genieten, respect, verbinding, er mogen zijn zonder doel. Nog nooit zo ervaren!”
Peter 41 jr. architect.
-------------------


Hierbij nog even ons enthousiasme over afgelopen donderdag op de Belevingsavond.
We vonden het allebei heel bijzonder en geweldig. We zijn zeker van plan om veel meer Tantra Belevingsavonden of -dagen te gaan volgen. Hopelijk ben je nog in de gelegenheid om ons te mailen betreffende de oefeningen/belevingen en de muziektitels die we afgelopen donderdag gedaan hebben. We willen graag zelf thuis de kennismaking met tantra uitbreiden.
van Carla en Henk uit Hilversum.
-------------------


Nogmaals dank voor de geslaagde dag gisteren, het was leerzaam, veilig en
plezierig. Ik was helemaal gek van een CD-tje dat je gisteren gebruikte, Sophia of zoiets.
Angela en Marco uit Voorburg.
-------------------


Ben helemaal in hogere sferen naar huis gelopen, maar kwam er ondertussen wel achter dat ik vergeten ben om te betalen! Stom! Wil je dat ik het geld overmaak of zal ik het bij de volgende afspraak betalen? Ik vond het een bijzondere middag, die ik niet snel zal vergeten. De manier waarop je mijn hoofd aanraakte en daarna mijn hand vastpakte, heeft veel indruk op mij gemaakt. Je hebt veel in mij losgemaakt, misschien wel meer dan je nu beseft.
Ik kijk uit naar onze volgende afspraak.
Liefs, Ed uit Amsterdam.
-------------------


Al weer enige tijd geleden heb ik een massage bij jou mogen ondergaan en ik voelde mij daarna weer als herboren. Zoals ik je toen vertelde heb ik een vrij drukke baan en ben vaak op reis….. en door jouw massage kwam ik tot rust. Is het mogelijk om weer een afspraak met je te maken?
Peter uit Amsterdam

Tantra-massage; tantra-couple-massages, karsai-mas

Tantra-massage bij Ramèsj
Hallo Ramèsj, ik heb van de tantra massage van afgelopen zaterdag genoten. Ik voelde me heel goed de volgende dag.
Groetjes, Richard uit Amsterdam
----------------------


Tantra-massage en coaching bij Ramèsj
Ik vind het heerlijk om met Ramesj te ontdekken wat ik werkelijk wil. Intimiteit, vriendelijkheid, oogcontact en zachtheid en plezier. Het verbaast mij, omdat ik het nog nooit zo heb meegemaakt, maar ik herken het meteen: zo wil ik zijn met een ander. Dus het is een feest der herkenning. En het blijft me bij, het verandert me, en ik ben er blij mee. Het komt op het juiste moment in mijn leven.
Lieve groet, Hista.
----------------------


Tantra-massage bij Ramèsj
Hoi Ramésj. De tantra-massage bij jou was bevrijdend! Erg bedankt voor je duidelijke, gedecideerde, mannelijke, maar toch rustige en ontspannen benadering. Ik heb me geen moment geïntimideerd gevoeld en dat zegt heel veel voor iemand die zich zelden zo bloot geeft als ik vandaag deed. Ik heb trouwens het gevoel dat ik de afgelopen dagen wat meer rechtop over straat loop dan voorheen en wat meer 'ruimte inneem' en dat voelt heel goed.

Ik ben goed thuisgekomen. Was inderdaad nog wel een beetje wiebelig, maar een korte pauze bij het mooie bos bij jullie achter deed me goed.
Ik wil jullie graag erg bedanken voor de gastvrije, hartelijke ontvangst in 'jullie wereld'. Op basis van jullie site verwachtte ik een professionele, respectvolle, frisse en warme ontmoeting en die verwachting is meer dan waargemaakt! Ik ben voorlopig nog een beetje aan het zoeken naar wat ik nu precies voel, maar ik geef het gewoon wat tijd. Het valt vast op zijn plek. En misschien was het eerste woord dat bij me opkwam na de tantra-massage met Ramèsj wel gewoon wat het is: ‘bevrijdend’. Het was een hele stap voor mij, maar ik ben blij dat ik hem heb gezet.
Hartelijke groeten uit 's-Hertogenbosch, Simon
-------------------



Tantra-koppel-massage (tantra-couple-massage) bij Shatavari en Ramèsj
Gisteravond was een bijzondere en fijne ervaring voor ons en wij zijn jullie dankbaar voor jullie warmte en vriendelijkheid!
De hele ervaring heeft ons diep geraakt en we willen daar graag vervolg aan geven en het liefst bij jullie. We willen graag de tantra-massage leren en ook een verwenavond afspreken.
Warme groet, Roy en Masha uit Amsterdam
-------------------



Tantra-koppel-massage (tantra-couple-massage) en individuele begeleiding bij Shatavari & Ramèsj
Lieve Shatavari en Ramésj,
Nogmaals wil ik jullie ook namens Hans bedanken voor jullie liefdevolle aandacht en de grote hoeveelheid inlevingsvermogen én tijd!
Het heeft mij ontzettend goed gedaan dit met jullie te bespreken. Open, puur, direkt maar niet veroordelend. Voel me vandaag sterker en positiever en fijner in mijn lichaam.
Lieverds jullie zijn prachtig, geweldige combinatie!
Dee uit Blijswijk
-------------------



Karsai-massage en individuele begeleiding Ramèsj.
Met een heel goed gevoel kijk ik op de ervaringen bij jullie thuis terug. Het was zo betrokken, integer en vertrouwd. De Karsai-massages bij Ramèsj en welkomgevoel waren weldadig.
Hartelijk dank voor alles wat met zoveel liefde gegeven werd, dat blijft bij me.
Chari uit Bussum
-------------------

Hits today: 3 - total: 2031.

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |